Aşk Ve Ayrılık Şarkı Sözü Siyanür - Aşk Ve Ayrılık |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Ve Ayrılık Şarkı Sözü Siyanür - Aşk Ve AyrılıkAşk Ve Ayrılık Şarkı Sözü Siyanür - Aşk Ve Ayrılık Deniz bembeyaz Martı bile yok ortalıkta artık Etraf sessiz Aşk beni kalpten yaraladı Sen bensiz yapamazsın ben de sensiz İstanbulda çare arar eli kolu bağlı Siyanür çaresiz Dağlar var önünde aşılmayacak kaldım kediyim faresiz Nolur Allah'ım yardım et artık İçim içimi yer oldu yine kaldık Ortada bir başımayım Ne dostum kaldı geride Ne de küçük bi sandık Elimden gelen ölüm sadece İyiliği yendi kötülük içimde Ben iyi olmaya çalışırken Herkez kötü baktı farklı biçimde Ezelden beri hep iyiydim ama Ezile ezile kötüye yaptım yama Bundan böyle savaşa hazırım Ayrılık vurdu aşk beni anla Niyetin neydi beni üzmek mi? Ben üzüntüye cashim anla Üzüntü beni yaralamaz be dostum Ayrılığı da yenerim zamanla Nakarat Hiç konuşmadım sen konuşurken Biz ayrıydık hep el kavuşurken İçimde yangın yaktı her yeri Malubum artık el buluşurken Sana bir çift söz söyledim canım Dinlerken yüreğin sızlamasın Bu şarkıyı ben sana yaptım Kendini gör mecnun ağlamasın |
|