Sınıfta Kaldım Şarkı Sözü Soner Alıç - Sınıfta Kaldım |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sınıfta Kaldım Şarkı Sözü Soner Alıç - Sınıfta KaldımSınıfta Kaldım Şarkı Sözü Soner Alıç - Sınıfta Kaldım Günler geçmek bilmedi Yüzler ağlamaklı Derslerim kırık Hocalar ile aram bozuk Sınıfta kalacam Arkadaşlarla küstüm Ailemle atıştım biraz Yemeden içmeden kesildim Sınavlar loto gibi oldu 0 - 1 - 0 - 1 - 2 - 0 Böyle giderse sınıfta kalacam Oyunlar artık tükendi Sınıflar dar geldi bana Yeminler edildi Tövbeler dilendi Çok sevdim seni Vuruldum gözyaşına Gel ne olursun artık Ne şiirler bitmek bildi Ne ağlayan gözler Her sabah elimde bir gül Kapıda bekledim Ama yine gelmedin Artık kafamda sen Herşeyimle sana yoğunlaştım Hiç bir şey düşünmez oldum Hep uyumak, rüyamda seninle konuşmak istedim Onu bile becermedim Çünkü Çünkü artık ben sınıfta kaldım Ne seni görebilecektim Ne seni sevebilecektim Ne de sensizliği * Ama senden sonra Her gün, her sabah Okul kapısına bir gül ile gelirdim Bir saat erkenden gelir bir saat fazladan beklerdim Kocaman beş yıl boyunca seni öyle karşılamak için Okul bitti sınıfta kaldım Dostluk bitti hayat başladı Arkadaşlık bitti menfaat başladı Ama yinede o tarafa işim düştükçe Çiçekçiden bir gül alıyorum O kapanan okulun kapısında saatlerce Beklemeye yüz tutuyorum ara ara Bakıyorum gelen giden yok Kapıdan gülü bırakıp uzaklaşıyorum Biliyorum gelmeyeceğini artık Çok sevdim inkar edemem ki Arada bir hala aklıma geldikçe Giderim okul kapısına ben Seni çok bekledim bugün Bu sabah bu saat ile Tam tamına 12 yıl bekledim Hala bekleeyeceğim Gelmeyeceksin biliyorum Ama ben yinede bekleyeceğim Aynı birbirimize söz verdiğimiz gibi Gönlünden güller Eksik olmasın Ruhun şad, toprağın bol olsun Seni her gün böyle anıyorum Çünkü seni hala çok seviyorum *** Bir saatönceden gelir, bir saat fazladan beklerdim |
|