Ozgur B &Amp; Rahdan Ft. Asli - Her$Ey Bitti Şarkı Sözü Rahdan - Ozgur B &Amp; Rahdan Ft. Asl |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ozgur B &Amp; Rahdan Ft. Asli - Her$Ey Bitti Şarkı Sözü Rahdan - Ozgur B &Amp; Rahdan Ft. AslOzgur B & Rahdan ft Asli - Her$ey Bitti Şarkı Sözü Rahdan - Ozgur B & Rahdan ft Asl ''Herşey Bitti' Her Geçen Gün Tükendim Bittim,Eridim Sevmeden Sevildim,Ben Sana Yenildim İstedim Gelmedin,Sev Dedim Sevmedin Nefret Ettim Bu Aşkı Ben Bitirdim Sahte Aşkın Öldürdü Kalbimi,Her Zamanki Gibi Yine Ben Yenildim Çok Gitmek İstedim Uzaklara,Başka Diyarlara Yüzünü Görmek Bile İstemiyorum İnan Bana Hep Yanımda Kal Dedim,Sen Hep Bitsin Dedin Bitti Artık Emin Ol,Düşünmüyorum Artık Seni Yalan Sevgini Sensizlik Başladı İstersen Hadi Hep Yaptığın Gibi Vur Kanat! Seni Herşeyden Çok İstedim,Olmadı Yüzünü Çevirdin Gözlerim Doldu Ağladım Ben Buluştuğumuz Her Yerde Sense Umursamadın Ey Sevgili Umutlarım Yok Kırdın Gitmelisin Herşeyin Bedeli Var Bunu Sen Ödemelisin Karanlık Duygularım Artık Bitmelisin Her Geçen Gün Tükendim Bittim,Eridim Sevmeden Sevildim,Ben Sana Yenildim İstedim Gelmeden,sev Dedim Sevmedin Nefret Ettim Bu Aşkı Ben Bitirdim |
|