Karşıda Yürüyor Boyu Mina Yar Şarkı Sözü Vahit Köroğlu - Karşıda Yürüyor Boyu Mina Ya |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karşıda Yürüyor Boyu Mina Yar Şarkı Sözü Vahit Köroğlu - Karşıda Yürüyor Boyu Mina YaKarşıda Yürüyor Boyu Mina Yar Şarkı Sözü Vahit Köroğlu - Karşıda Yürüyor Boyu Mina Ya Karşıda yürüyor boyu mina yar Ben güzel diyerem sen ne diyersen Saçları sırmalı güzel suna yar Ben güzel diyerem sen ne diyersen Hazalım delalım delalım yar Böyle bir güzele kıymet biçilmez Sevmesen de ondan asla geçilmez Cennetteki hurilerden seçilmez Ben güzel diyerem sen ne diyersen Hazalım delalım delalım yar Böyle bir güzele benim meyilem Kapısında köle etse kayılam Gördüğümde az kalsın ki bayılam Ben güzel diyerem sen nediyersen Hazalım delalım delalım yar Göle'de de Kılıçlı onun köyü Bir melek misali güzelir huyu İncidir dişleri selvidir boyu Ben güzel diyerem sen nediyersen Hazalım delalım delalım yar Efkara düşmüştür Vahit Köroğlu Uzun kiprikleri hançerden dağlı Altın gümüş kemer beline bağlı Ben güzel diyerem sen ne diyersen Hazalım delalım delalım yar |
|