Sor Bakalım Şarkı Sözü Şanışer - Sor Bakalım |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sor Bakalım Şarkı Sözü Şanışer - Sor BakalımSor Bakalım Şarkı Sözü Şanışer - Sor Bakalım ÇaqLa verse: Sen mi duygusaLsın ha?Anlatma boşver!!! Kaç gününe kaç kaLp sıqar saydın mı?SöyLe!!! qeL içini anLat ama yaLan oLmasın BenciLLik başına vurmuş kimse duymasın� Şanışer Verse: Evet ben bi benciL aptaLım Tamam kabuL!!!Respect Sade sevqi istemiştim inan bana olmamıştı� Terkeden bi hatunun önünde diz çökmek Özür diLerim hiç bi daim tarzıma uymamıştı� ÇaqLa verse: Eqon tatmin oLmamış anLaşıLdı� Kaç beden kırık dökük arkandan aqLadı Deqeri haketmemişse yoL ver gitsin� İstediqin seviLmekse sevmeLisin!!! Şanışer Verse: Arkadan bakan kırık beden hep ben oLdum! BöyLe işte sence neden kendim oLdum??? Sahip oLduqum her kadın ezer qeçerdi bedenimi� Ben aLtLarında döşeLi, çakıL taşLı bi yoLdum! ÇaqLa verse: Yaşadığın aşkmış�AnLamadınmı haLa neden?? Sor bakaLım bi çevrene kim varmış üzüLmeyen? KırıLan sen misin hep?Şimdi sıra sende qibi� KaLbe çeLik yeLek mi taktın ?Acımaz sanki!!! Şanışer Verse: AcıLarımda mermi izLeri SAVAŞLARIM� Ben bu yoLda çok yeniLdim artık YAVAŞLADIM� Çok üstüme qeLdiLer, tamam nasıl istersen Öldüğümde cehennemde yedinci katım� ÇaqLa verse: BaşkaLarına suç atmak çok koLaydır biLirim Yenik düşsen emin ol çaLışmazdı hisLerin! AnLatamazdın sayfaLarca yazamazdın kendini� SıkıLmadınmı bunaLmaktan artık uyanman qerekLi� Şanışer Verse: SözLerimi yazan ben deqiLim ki Şanışer� Bneim içimde neLer oLduqunu asLa biLemezsin! Durma haydi istediqin kadar nasihat ver! Bu şekiLde bir damLa yaşımı siLemezsin! NAKARAT: Hayat bir gün sorar; Nereye? Diye Sefa süren Âdem�e düşer öLüm � Kime hesabı varsa verir�GeLir sonu� Ve Şan�ı sabaha kadar aLır hüzün yine� Şanışer Verse: Tamam, sıra bende şimdi sen bana cevap ver çaqLa Neden bir tane romntik sözün yok anLatsana??? Kesiyosun ahkâmı bir kere romantim yaşadınmı Dönüpte aşk hayatına baksana� ÇaqLa verse: Senin kendine ima ettiqin romantizm yaLan KişiLiqimse sahici bende buz tutan, duyguLar var Eritmekse zaman qerktirir� qeçmiş bazen önüme çıkıp beyni tekLetir Şanışer Verse: Romantizm yaLan deqiLdir ama senin ki yaLan Buz tutmuş hisLerin; bi eski fotoroman� Sert sözLerin bu yüzden seni anLayabiLiyorum� Biraz büyümen gerek bence ihtiyacın; zaman� ÇaqLa verse: İnan bana senin qibi tecrübeLi oLmak istemezdim TerkediLecek bi insan oLmak qücüme qiderdi� Doqru insan çıkar qeLir bi qün bence aniden� Yeni bi yer ayır boş, hatıraLı defterinden� Şanışer Verse: TerkediLmenin kattıqı çok şey var bana� Terk edip qidenLerin ahh haLi ortada� Seven birisi oLsun yeter, beni sevsin yeter� İhtiyacım yok benim, senin qibi fana!!! ÇaqLa verse: Bence büyük konuşma emin ol sözLerinden! Düşüncesizsiz bazen işte bu yüzden� Çoğu zaman anLamıyosn qaLiba kendini� Bitpazarından seçmiyosn ki sen sevqiLini� Şanışer Verse: Ben insanLarı seçmem önce onLar beni seçer! Kim biLir beLki de bu yüzden bu kadar BAHTSIZIM� Büyük düşünürüm, büyük konuşmam bunu öqren! Sana meLankoLik haLimLe son sözümdr kızım! ÇaqLa verse: Etrafına bi baksana beLki çok yakında� BeLki qöremezsin sanki çok uzakta� Ama eLbet birisi vardır kaLbi sana atan� İşte onu qördüğünde aradıqını buLcan� NAKARAT: Hayat bir gün sorar; Nereye? Diye Sefa süren Âdem�e düşer öLüm � Kime hesabı varsa verir�GeLir sonu� Ve Şan�ı sabaha kadar aLır hüzün yine� |
|