Beyaz Ölüm Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Beyaz Ölüm |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyaz Ölüm Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Beyaz ÖlümBeyaz Ölüm Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Beyaz Ölüm SAGOPA VERSE 1 beyaz ölum gözlerinizi yavasca kapatip beni iyice dinleyin size benden selamlar benim ismim erkan bügüne kadar ben her yere ulasabilmek icin genc yasimda cok cabaladim cabaladim cabaladim cabaladim tertemiz cocuk olabilmek icin bir baktimki beyaz ölümün icine girmisim haberim yok bunun sonu ya edirnekapi ya zincirli kule yerin dibine girmek istiyorsaniz baslayin istemiyorsaniz tertemiz kalin tertemiz yasamak nefes almak diye yasadin batakliga adim attin saplandin dost pembe düsler girdi hayalere umursamadin bakmadin geridekilere gözyasi döküldü senin icin yas 17 elden gitti gencligin dostlar düsman oldu anlayamadin olanlari bitecek bir yasam düsündürmezdiki onlari hayatin kara lekesi kollarinda mezarbasi ana baba iste kara tahta yatarsin ve biter gider pembe hayaller son nefesin kollarinda biter gider beyaz ölüm derler bunun adina cocuk bilinmez diyarlara yapilan yolculuk bir kere denersin dönemezsin geri arariz bulamayiz eskisi gibi seni Nakarat (2x) kara vatan seni kucaklayacak kabuslarin artik bir sona varacak aglamakla kadin sana yaklasacak boynunu bükecek senin icin aglayacak beyaz ölüm derler bunun adina cocuk bilinmez diyarlara yapilan yolculuk bir kere denersin dönemezsin geri arariz bulamayiz eskisi gibi seni biz dünki gibi görüyoruz amma megersem aradan seneler gecmis cocugum olmus karim olmus haberim yok haberim yok SAGOPA VERSE 2 birbucuk yasinda zavali bir bebek dogmus ve kalmis hayata tek ana baba ne olacak bilemez gelecegi su bir gercek ki ögrenecek hepsini zamani gelince sorulacak ona baba ne is yapar cevap vermeyecek gözleri dolacak neden bunlar bütün bunlar nediye baba vermis kendini beyaz ölüme ana nerede bunu sormak yanlis gitmis uzaklara babayi birakip kacmis geri de kalanlara gözü yasli günler farz olmus cünkü olan olmus cekmis 25gram daha sonra cok gram ama yasamamis mutlugu hayata bir gram son pismanlik ne fayda almis bir defa dönüsü olmayan yola girmis hayatinda cikmaz sokagin les kokulari cekenlere silahsiz kuvvet gelir gercekleriyle bu hayatada adresler farklilasabilir beyaz ölüm ardindan kara vatan gelir Nakarat (2x) kara vatan seni kucaklayacak kabuslarin artik bir sona varacak aglamakla kadin sana yaklasacak boynunu bukecek senin icin aglayacak beyaz ölüm derler bunun adina cocuk bilinmez diyarlara yapilan yolculuk bir kere denersin dönemezsin geri arariz bulamayiz eskisi gibi seni sabah ölecegiz edirnekapida öglenleyin yerin dibine girecegiz |
|