|
|
Konu Araçları |
çıkamazsın, ftşüpheanddespoandmaf, kadıköyden, sansar, sözü, şarkı |
Kadıköy'den Çıkamazsın Şarkı Sözü Sansar - Kadıköy'den Çıkamazsın (Ft.Şüphe&Amp;Despo&Amp;Maf |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadıköy'den Çıkamazsın Şarkı Sözü Sansar - Kadıköy'den Çıkamazsın (Ft.Şüphe&Amp;Despo&Amp;MafKadıköy'den Çıkamazsın Şarkı Sözü Sansar - Kadıköy'den Çıkamazsın (ftŞüphe&Despo&Maf Şüphe Mekanım Merdiven sense yıkıl lan hükümdar 22 Kasım gecesi hasımlarım ağlar Arkamdan konuşmak çok mu hoşuna gitti Bak bu trackle moruk işin bitti Harbi saykoya bağladım askere gidiceğim bu gün İzmir beni beklesin Sir Mc bu son gün Beklerim tayfanı Kadıköy'e Merdiven'e işemek senin ne haddine Noldu atılan dissler çok mu zoruna gitti Haddinizi fazla aştınız diss hakkınız bitti Merdiven bu ona bir bire on Zengin piçisin inkar etme asla Pit10 Bekleme diss at bize haydi durma Nakarat Nigga bak bu yana hünkarına Gavat Kadıköy'den çıkamazsın Hıyar napıcağını şaşırırsın Tayfaların hit mi bizde doğu yakası tarzı x2 Despo Tartışmalara açık konu rezalet Ve sonun kapalı it oğlu rivayet Kahveye 10 milyon veren zihniyet Yorum boş sikiyim metaneti Yılların sefili sefir zannetti kendini Ozon tabakasını delmişim çokta sikimdeydi Kızını yedim sokak köşelerinde Üzerine bir bardak su içersin sende Merdiven'e her laf patlar götünde Üç güzergah sonunda nakarat verdiğim emeklere Kadıköy Evlendirme Daire'sine nikaha daveti at Kerhanede annende vardı Namus belasına tüm sülalen içerde yattı Sen travesti oldun sanki bi boka yaradı Duygularım yok merak etme eskiden yolun başındaydı Tayfan ne kadar yaptı Nakarat Nigga bak bu yana hünkarına Gavat Kadıköy'den çıkamazsın Hıyar napıcağını şaşırırsın Tayfaların hit mi bizde doğu yakası tarzı x2 Mafsal Taş bağlarım ve atarım denize hiç acımadan Karşıma çıkma sakın ha adam olmadan Ve gelme boşuna buralara tayfanıysa almadan Kadıköy'den geçme Merdiven'i yalamadan Ve bence taramadan geçirmeli bu ibneleri Rapte gider yapanların hepsi geri vitesci Ezileceksin ibne geldim buldozer misali Konuşma kimsenin arkasından kırarım belini Boşuna kasma işlemez bize kral ayakları Gider yapansın ancak sahne arkası Beni mi korkutucan lan çok sallanmış tayfası Sa??? yatırdım kasa altına Despo tarzı Nakarat Nigga bak bu yana hünkarına Gavat Kadıköy'den çıkamazsın Hıyar napıcağını şaşırırsın Tayfaların hit mi bizde doğu yakası tarzı x2 Sansar Sonunda nolcak bilirmisin be mc kes sesi Base-ball sopasıyla adam ederim ailendeki herkesi Clanlarından geride kalan bir sıfır Yumruk atabilirsen bu yüz burda hazır Kasıldığın partilerde kafam güzel gezdim Yapmadığımı söyliyim sahnelerde ezdim Tecrübe bu mc ancak götüm kalkık değil 16 tane kaydın var havaya girme eğil Kafana göre takıl 2 senen var daha Sonra ananı sikicem mc haberin olsun bu arada Kadıköy Merdiven Taşoda RapBizznez Lirik çalarsın mc tayfaların hırsız Bu kadar büyütme lan alt tarafı kavga ederiz Bi yumruk atarsın mc emin ol iki de tane yersin Sözlerinde senin olsun bende bol var ondan Doğu yakası burası bitch siktir git yanımdan |
|