Aydınlık Sonrası Şarkı Sözü Sansar - Aydınlık Sonrası |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aydınlık Sonrası Şarkı Sözü Sansar - Aydınlık SonrasıAydınlık Sonrası Şarkı Sözü Sansar - Aydınlık Sonrası elini kor bir aleve bas rapi lyric ve bass canını yaksın her satır mezarı elle kaz yazı da beklemem ki ben soğukta don ve yaz bir sülükse kanını emsin yalansın her çıtır merdivende kemik kırılır hep çatır çatır bu mahsende çığlık atılır uyuyamazsın ortamlarda herkes çakal güvenemezsin salla domuzu saat dokuzu vurduğunda uyanıcaksın önce bi sigara yakarsın sonra söz yazarsın sonra bi daha yatarsın rüyanda beni görürsün gırtlağını kestiğimde gerçekten ölürsün kişiliğini bulamamış mal doktora görünsün şovmen olan işini yapsın mc olan rap yapsın evim niye kıçını dayıyan aptal bir ahmaksın tokmak ta taktım işine ürettiğin ne lan anlattığın hikayelerin her biri yalan NAKARAT söz silahsa kaygılar intihar bombası göz patlarsa yarınlar aydınlık sonrası rap dilimden düşmedi senin ki ney ki? dinlemem de bilmem de dj akman gibi [2] herkes rap yapsın canıma etti tak bu salvo ittifak delinin zoruna bak bana da dissle bulaşma lan flex'le flowa ak ritme çak rapi çakıma kan değerse ben seni düdüklerim eline bas bi sinsi harbi kinci ben birinci sen domal ve incir ağacı altı sana bi yer olsun harbi sardı sigara dumanı nefesim oldu aşkı zordu aldatandı meyle beyne kan gelir mi? beyime hey be timle beni bi dinle ses var mersinden ses var istanbuldan karanlık içinde gizli katil kafa tutan boğaz köGoogle Page Rankingüsünden rap çakan istanbulda patron derler nam-ı diğer flex yeraltından breakdance yapardım bazen ben şeytanla cennette rap konseri verdim hurilerle kanka sözlerimi bitirmeden söylicem tutmam gerekse de alper denen yavşak rapci kimin nesi bu bee NAKARAT söz silahsa kaygılar intihar bombası göz patlarsa yarınlar aydınlık sonrası rap dilimden düşmedi senin ki ney ki? dinlemem de bilmem de dj akman gibi [2] |
|