Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografi, zhang, ziyi

Zhang Ziyi Biyografi

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zhang Ziyi Biyografi

zhang ziyi

zhang ziyi hayatı

zhang ziyi kimdir ?

Gerçek Adı: Ziyi Zhang

Doğum Yeri: Beijing, Çin

Doğum Tarihi: 09021979

Boy : 165

Onu Ünlü Yapan Ne? Kaplan ve Ejderha filmiyle ünlendi

Birliktelikleri:

İlk filmi olan The Road Home filminin yönetmeni Zhang Yimou ile birlikte olduklarına dair söylentiler vardı

Ailesi:

Babası: Zhang Yuanxiao, Ekonomist

Annesi: Li Zhousheng, Anaokulu Öğretmeni

Kardeşi: Zhang Zinan

Ödüllerinden Bazıları:

2000: Toronto Film Critics Association Ödülü - En iyi yardımcı kadın oyuncu, Kaplan ve Ejderha

Eğitim:

- Çin Merkez Drama Koleji, Dans Bölümü, Beijing, Çin

Meraklısına

-Oynadığı ilk Amerikan filmi olan Rush Hour 2'de İngilizce bilmeden oynamıştı Jackie Chan yönetmenin söylediği her şeyi onun için çinceye çevirmek zorunda kalmıştı FHM Tayvan Dergisinin 100 seksi kadın sıralamasında 2 olmuştu (2001) Teen People Dergisinin 25 yaşaltı 25 ateşli yıldız listesine seçilmişti (2001 ve 2002) Bir çok kung-fu filminde oynamasına rağmen savaş sanatları eğitimi almış değil Aslında dövüş sahnelerinde dans hareketleri kullanıyor

-2004 yılında İngilizcesini geliştirmek için dersler alıyordu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com