Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bayazitoğlu, biyografisi, yıldız

Yıldız Bayazitoğlu Biyografisi

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yıldız Bayazitoğlu Biyografisi

Yıldız Bayazitoğlu ,

Yıldız Bayazitoğlu Kimdir,

Yıldız Bayazitoğlu Hakkında bilgi

Yıldız Bayazitoğlu akademisyen

1967 yılında ODTÜ'den mezun oldu Yüksek lisans ve doktorasını Michigan Üniversitesi'nde yaptı Bilimsel teknik dergilerde ve konferanslarda tebliğ olarak sunduğu 150'den fazla makalesi var Kore diline de çevrilen 'Isı Transferinin Elementleri' isimli üniversite ders kitabını yazdı Ulusal Eğitimci Ödülü, Rice Üniversitesi George R Brown Üstün Eğitim Ödülü, Hershel M Rich Seçkin Buluş Ödülü, Julia Mile Eğitimde Mükemmellik Ödülü ve ABD Makina Mühendisleri Derneği'nin, geleneksel 'Isı Transfer Hatıra Ödülü gibi birçok ödülü bulunuyor Uluslararası Termal Bilimler Dergisi'nin editörlüğünü yürütüyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com