Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
crystalvoice

Crystalvoice

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Crystalvoice

* Tekofaks Panasonic'ten Crystalvoice : Tekofaks Panasonic ten eğitim sistemine kalite getiren kablosuz ses sistemi Crystalvoice, ABD den sonra Avrupa da ilk kez Türkiye de satışa sunuluyor Tekofaks Panasonic in yeni ürünü Crystalvoice, sesi bulunduğu alan içerisinde eşit ve net bir şekilde dağıtarak ses kayıplarını önlüyor ABD de eğitimde yaygın olarak kullanılan Crystalvoice, Birmingham Young Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre sosyal bilimler ve yabancı dil derslerinde %100 başarı artışı kaydedilirken, matematik dersinde %46, fen dersinde ise %55 başarı artışı sağladı Eğitimde kaliteyi yükseltmesi hedeflenen ürün, öğrencilerin en büyük problemi olan konsantrasyon ve dikkat problemine çözüm getiriyor
Panasonic Tekofaks - Crystalvoice

Teknolojideki yeniliklerin öncüsü Tekofaks Panasonic, ses kayıplarını sıfıra indirgeyen ve dinleyicilerin anlatılanları net bir şekilde duymasını sağlayan yeni ürünü Crystalvoice ile özellikle eğitim sistemine farklılık ve kalite getirecek Konuşmacıların sesinin bulundukları alanda eşit ve net olarak dağılmasını sağlayan Crystalvoice, dinleyiciler salonun ya da sınıfın neresinde olursa olsun, rahatlıkla sesi ilk çıktığı tonda ve kalitede duymasını sağlıyor Crystalvoice, boyun mikrofonu, portatif kablosuz mikrofon, kızılötesi sensör ve hoparlörlerden oluşan basit sistemiyle kurulumu oldukça kolay olan bir sistemden oluşuyor Sesin eşit ve net olarak yayılmasını sağlayan sistem, mekanlardaki ses seviyesi kontrolünü tamamen konuşmacıya bırakarak konuşmacılara hareket özgürlüğü sağlıyor

Crystalvoice - Eğitim

Özellikle eğitim alanına katkı sağlaması hedeflenen Crystalvoice, bilgisayar ,DVD oynatıcıya ve diğer medya oynatıcılarına bağlanabilmesi sayesinde sunumlarda sağlayacağı kolaylık ve fonksiyonellikle iş dünyasının da vazgeçilmezleri arasına girmeye aday bir ürün Türkiye de ilk olarak eğitim kurumlarında ihtiyaçları karşılamaya yönelik hizmet vermesi planlanan Crystalvoice, konferanslarda, fuarlarda ve kalabalığa hitap eden organizasyonlarda da kullanılabilecek Metrekare sınırı olmayan bu ürün için öncelikli olarak mekan keşfi yapılıyor ve ihtiyaçlar tespit ediliyor Farklı mekanlara uygulanabilen Crystalvoice un yaklaşık 50-100 metrekareye uygulanabilen başlangıç paketi 1190 Euro + KDV den başlayan fiyatlarla sunuluyor

Crystalvoice - Amerika dan sonra ilk kez Türkiye de

Amerika da 1998 yılında ilk defa Audio Enhancement adıyla Panasonic tarafından üretilen sistem, Amerika dan sonra Avrupa da ilk kez Türkiye de kullanılmaya başlandı Ürünün test kurulumu Türkiye de ilk kez İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi nde Cahit Arf Amfisi nde yapıldı Akademisyenlerin katılımıyla Cahit Arf Amfisi nde gerçekleştirilen üniversitenin yıllık toplantısına katılan Tekofaks İcra Kurulu Başkanı Hande Bermek Başoğlu, Matsushita nın topluma katkı felsefesi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz Avrupa da bir ilk olan bu ürünün ilk kez İstanbul Üniversitesi nde uygulanması bize gurur verdi Yurtdışındaki araştırmalarda gördüğümüz gibi Türkiye de de ürünle öncelikle eğitim kalitesinin yükseltilmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz dedi

Tekofaks Crystalvoice - Öğrenciler dersi derste öğrenecek

Test amaçlı kurulumlar Ocak ayında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Eyüboğlu Koleji İlköğretim Okulu ve Ayışığı Anaokulları nda devam ederken, 14 â?" 17 Şubat 2008 tarihlerinde düzenlenecek Educatürk Fuarı nda ise ürünün tüm okullara tanıtımı yapılacak ve Haziran ayında satışına başlanacak Eğitim sisteminde kaliteyi yükseltmesi hedeflenen ürün, öğrencilerin özellikle derslerde yaşadığı en büyük problem olan konsantrasyon ve dersi dikkatle dinleyebilme problemine çözüm getiriyor Öğretmenlerin anlattıklarının sınıfın her noktasından net olarak duyulmasını sağlayan Crystalvoice ile öğrencilerin konsantrasyonunun ders boyunca yüksek seviyede kalması ve dersi derste öğrenmeleri sağlanacak Boyuna asılan mikrofonu öğretmenlerin seslerini yükseltmek zorunda kalmadan ve yorulmadan ders anlatmasına imkan tanırken, beden dilini aktif kullanma ve hareket özgürlüğü de sunacak Kablosuz mikrofon sistemiyle öğrencilerin soru sorarken aynı kolaylığı yaşayabildiği Crystalvoice, öğrenciler ile öğretmenler arasında daha rahat ve interaktif bir iletişim kurulabilmesine de olanak sağlayacak

Tekofaks - Crystalvoice ile ders notları yükselecek

ABD de eğitim alanında yaygın olarak kullanılan Crystalvoice, Birmingham Young Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre fonksiyonelliği ve verimliliği ile tam bir eğitim dostu olarak tanımlanıyor Araştırma sonuçlarına göre, öğretim elemanlarının yüzde 95 i sistemin yorgunluklarını azalttığını belirtirken, %48 i ise sistemle öğrencilerin derslere daha katılımcı olduğunu bildirmiştir Öğrenciler üzerinde yapılan araştırmada ise sistemle sosyal bilimler ve yabancı dil derslerinde %100 başarı artışı kaydedilirken, matematik dersinde %46, fen dersinde ise %55 başarı artışı gözlenmiştir

Kaynak: letsgodigitalorg

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com