|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
45nm, e7000, ekonomik, geliyor, intelden, işlemciler, sahip, serisi, teknolojisine, üretim |
![]() |
İntel'den 45Nm Üretim Teknolojisine Sahip E7000 Serisi Ekonomik İşlemciler Geliyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntel'den 45Nm Üretim Teknolojisine Sahip E7000 Serisi Ekonomik İşlemciler GeliyorKasım ayında piyasaya sürdüğü 45nm üretim teknolojisine sahip ilk parti işlemcilerinden sonra bu hafta başında duyurduğu 45nm üretim teknolojisine sahip 16 yeni işlemcisi ile ürün portföyünde yer alan Penryn tabanı işlemci sayısını 31'e çıkaran Intel yaklaşık bir ay sonra pek çok kullanıcının merakla beklediği Yorkfield kod adlı ve dört çekirdekli Q9000 serisini de pazara sunacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tayvan merkezli anakart üreticilerine dayandırılan yeni haberlere göre, Intel şu ana kadar duyurduğu ve duyuracağı Penryn tabanlı işlemcilere yılın ikinci çeyreği içerisinde çok daha ekonomik olan E7000 serisini de dahil etmeye hazırlanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1066MHz ve 3MB L2 belleğe sahip olacak E7000 serisi dahilinde hazırlanan ilk işlemci modeli ise E7200 olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [b] Kaynak: Donanımhaber |
![]() |
![]() |
|