Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kuru, pasulye, sucuklu

Sucuklu Kuru Pasulye

Eski 07-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sucuklu Kuru Pasulye






sucuklu kuru pasulye
sucuklu kuru fasulye





Malzemeler
Yarım kg kuru fasulye
1 kangal sucuk
2 adet domates veya 2 kaşık salça
1 yemek kaşığı dolusu margarin
1 adet büyük boy soğan
Yeteri kadar tuz, kırmızı pul biber
2 adet yeşil sivri biber






Yemeğin Tarifi

Akşamdan fasulyeyi temizleyip bolca yıkayın Sonra tencereye yeterince su doldurup ıslatın Sabaha kadar bu tencerede bekletip yumuşamasını sağlayın Soğanı ufak ufak doğrayın Tencereye yağı koyup pembeleştirin Doğranmış domatesi veya salçayı ilave edip biraz daha kavurun
Sonra fasulyeyi suyuyla beraber bu karışıma ilave edin Tuzunu ve biberini ilave edip pişirin Sucukları halka halka doğrayıp tavanın içinde bir miktar yağla fazla kurutmadan kavurun Fasulyelerin üzerine ekleyin
1-2 taşım daha kaynatıp tencerenin altını kapatın Biraz dinlendirdikten sonra sıcak olarak servise sunun





Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.