Ata'mızın Tarihe Geçen Cevabı.. |
07-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ata'mızın Tarihe Geçen Cevabı..Ata'mızın Tarihe Geçen Cevabı Cumhuriyet ilan edilmiş, savaş günleri çok gerilerde kalmış, artık Atatürk önderliğinde Türk milleti ileriye dönük atılımlar yapmayı düşünüyor Tam da o günlerde Ata'mız bazı avrupa ve orta doğu ülkelerinin temsilcilerinin katıldığı bir resepsiyon düzenlemiştir Davet boyunca yüksek rütbeli bir İngiliz subayı Ata'mızı gözüne kestirip, nefret dolu bakışlar gönderiyor Bu durumu fark eden ulu önderimiz yaverini çağrıtıp busubayın yanına gidip durumu öğrenmesini istiyor 10 dakika sonra yaver ulu önderimizin yanına geliyor ve Ata'mıza şöyle diyor: -Paşam, kendisine sordum, "bir probleminiz mi var" diye O da bana şu cevabı verdi: "Mustafa Kemal benim babamı Çanakkale 'de öldürdü, nefretim bu yüzdendir" Bunun üzerine Ata'mız tarihe geçecek bir ricada bulunur yaverinden: "Sor bakalım, bu beyefendinin babasının Çanakkale'de ne işi varmış?" Tarihini bilmeyen ne bilir Atasını, Her Türk evladı tarihini Atasını öğrenmek için ilk önce Çanakkaleyi okumalı ve öğrenmelidir Saygılarımla |
|