Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atamızın, cevabı, geçen, tarihe

Ata'mızın Tarihe Geçen Cevabı..

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ata'mızın Tarihe Geçen Cevabı..

Ata'mızın Tarihe Geçen Cevabı

Cumhuriyet ilan edilmiş, savaş günleri çok gerilerde kalmış, artık Atatürk önderliğinde Türk milleti ileriye dönük atılımlar yapmayı düşünüyor
Tam da o günlerde Ata'mız bazı avrupa ve orta doğu ülkelerinin temsilcilerinin katıldığı bir resepsiyon düzenlemiştir
Davet boyunca yüksek rütbeli bir İngiliz subayı Ata'mızı gözüne kestirip, nefret dolu bakışlar gönderiyor Bu durumu fark eden ulu önderimiz yaverini çağrıtıp busubayın yanına gidip durumu öğrenmesini istiyor

10 dakika sonra yaver ulu önderimizin yanına geliyor ve Ata'mıza şöyle diyor:

-Paşam, kendisine sordum, "bir probleminiz mi var" diye O da bana şu cevabı verdi:

"Mustafa Kemal benim babamı Çanakkale 'de öldürdü, nefretim bu yüzdendir"

Bunun üzerine Ata'mız tarihe geçecek bir ricada bulunur yaverinden:

"Sor bakalım, bu beyefendinin babasının Çanakkale'de ne işi varmış?"

Tarihini bilmeyen ne bilir Atasını, Her Türk evladı tarihini Atasını öğrenmek için ilk önce Çanakkaleyi okumalı ve öğrenmelidir

Saygılarımla

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com