Soru:"Hipotiroid-Şişmanlık" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Hipotiroid-Şişmanlık"hormon ilacı kullanıyorum düzenli (levetiron) Hala hastalık belirtileri devam ediyor günde 1 adet alıyorum Kilo sorunu için şimdi ti ji zayıflama bant ı kullanmayı düşünüyorum en az 15 kilo vermem gerekiyorNE YAPMALIYIM ?diyet için kendimi çok zorladım olmuyor DoçDr M Akif BUYUKBESE 04 01:06:01 Seker yukleme testi yaptirin Tiroid hormon ilac dozu yeterli geliyor mu? Hekiminizle de konusmalisiniz Az ve sik beslenin Doymadan kalkin Dogum kontrol hapi kullanmayin Gunde ONBIN adim atin, yuruyus yapin veya 1 saat boyunca yuruyun Sebzelere ve yesilliklere agirlik verin Beslenme uzmani yani diyetisyeniniz olsun Telas etmeyin Bol su icin kendinize kucuk hedefler koyun zayiflama ilaclarindan saglik bakanligimizin onayladiklarindan uygun olani kullanilabilir Ayda 2 kilo vermeyi hedefleyin 3 ay sonra ayda 1 kilo verin Bu kadari bile cok saglikli sonuclar verecektir Panik yapmayin Yemeklerdeki lezzeti, tuz ve baharat birazazaltin ayricaSaglikli gunler Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|