Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorusağ üst tarafta ağrı var

Soru:"Sağ Üst Tarafta Ağrı Var"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Sağ Üst Tarafta Ağrı Var"

hayırlı günler hocam ben 26 yaşındayım benim sağ üst tarafta ağrı var uzun süre ayakta kaldığımda bulantılı mide ağrısı şeklinde oluyo,idrarda koyuluk var bazen açık renkte oluyo halsizlik,yorgunluk var ağrı bazen diniyo sonra yine hafif şekilde devam ediyo,ben ne yapmalıyım bende doktor korkusu var cevap yazarsanız çok memnun olurum

DoçDr Yusuf AKCAN

01 0957

sağ üst kadran ağrılarında karaciğer ve safra kese rahatsızlıkları önemlidir ultrason ile safra kesesi incelenmelidir ağrı anında çekilecek ayakta direkt karın grafiside yol göstericidirsağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com