Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorubel boyun fıtığı mı eklem romatizması mı

Soru:"Bel+Boyun Fıtığı Mı,Eklem Romatizması Mı:)))"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Bel+Boyun Fıtığı Mı,Eklem Romatizması Mı:)))"

Merhaba Aybars BeyNette gezinirken sorulara verilen yanıtları okurken,sorumu/sorunumu size iletmeye karar verdim))29 yaşındayım,Mersinden Ayla ben
Şiddetli bel ağrıları ile 2004 sonunda doktora gittimMRlar çekildi ve bel+boyun fıtığı teşhisinden fizik tedavi gördümHamd olsun geçmişti,öyle ki fotbol bile oynamaya başlamıştımNe var ki bu iyi hâl çok ta uzun sürmedi7 yıldır idareciliğimin verdiği(Yakınma olarak değilÇok şükür bazen dayanılmaz hâl alan ağrılarım dışında hiç bir şeyim yok),sadece bilgi verme amaçlı açıklama yapacağım))12 saat sürekli/uzanmaksızın ayakta durma+pc başında kollarım uyuşana dek yazı/çizi/araştırma yapma,hergün 2 saatimin okuluma giderken gelirken yollarda geçmesi,atom karıncalığım(Vesait kullanmayı çok ta sevmiyorum,çok uzun yürüyüşlerle spor yaptığımı düşünüyorum,günde 5 saatten fazla uyumayışım derken geçtiğimiz yaz şikayetlerim arttıHem bu sefer halsizlik,yorgunluk,uyuşukluk ta cabasıGeçmek bilmez baş ağrılarım,hapkolik oluşum vsSonunda Nisan ayında doktora gittim yenidenFizik Tedavi ve rehYapılan uzun soluklu tetkikler sonucunda bel+boyun fıtığı,sinirlerde düzleşme (eklem romatizmasının da olabileceği belirtilerek) teşhisi ile 1404-0205 tarihleri arasında 15 günlük fizik tedavi aldımBitiminde ortopedi doktoruna sevkedildim(Tabi fizik tedavi ile beraber neurontın 600mg yi önce günde 900 mg ağrılarım geçmeyince de 1800mg almaya başladım)Fizik tedavi doktorum ÇATI DARLIĞI ve Eklem romatizması kelimelerini ziyadesi ile telaffuz ettiDünyaya gelişimde çatı darlığından dolayı farklı uygulamalara (Doğal)tabi tutulmuşumAkraba evliliğinden 5 yaşımıza yani ilkokula başlayana dek demir uzantılı ve ortopedik ayakkabılar giymişizDoktorum benden 2 ayrı MR istediMersin Merkezde MR çekilebilecek özel bir Hastaneye geldiğimde ise başka bir Ortopedi Oprt Dr bende kati surette fıtık olmadığını,sadece eklem romatizmalarından kaynaklı apğrılarım olduğunu,kullığım ağır ilacı tez elden bırakmamı,6Sivakort AAmpul2x2 dört kutu 3 gün ara ile,Gtawelt ge 1 kutu 1x1,Xeforöpid tablet 2x1(Telaffuz hatası yapmış olabilirim,reçetemden bu kadarını okuyabildimHenüz ilaçlarımı elime almışlığım olmadığından yanlış okumuşsam affolunailaçlarını ivedi almamı ve ptesi hemen eklem romatizması ilaçlarımı vurulmamı istediBen dilemma yaşadım bu 3 doktor arasında(Bermuda şeytan üçgeni gibi)farklı doktorlar aynı konu ve kişi ile ilgili nasıl böylesi farklı teşhisler koyabiliyor ve zihnimi karıştırabiliyor?Kime/kimlere güveneceğiz?Bu konuda en kısa zama sizden bir yaklaşım+yanıt bekliyorum Aybars Bey)))
İlginize,bilginize)))
Verecek olduğunuz yanıtınız için şimdiden teşekkürler)))
Hayırlı geceler)MEO
UzmDr Aybars AKKOR

1305 22:30:38

Bunca doktor muayeneye ve tetkiklere rağmen karar verememişse benim telepatiyle mi teşhis koymamı bekliyorsunuzKarar vermek için sizi ve MRlarınızı görmem gerekli
Dr Aybars AKKOR
0-212-4440678

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com