Soru:"Giderek İşitme Kaybı" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Giderek İşitme Kaybı"İYİ GÜNLER DİLİYORUM, KIZIMLA İLGİLİ BİR SORU OLACAK: DOKTOR BEY KIZIM 13 YAŞINDA FARK ETTİĞİM KADARIYLA 7 YAŞINDAN SONRA KULAKLARINDA GİDEREK İŞİTME KAYBININ OLDUĞU HİSSETTİM BİR KAÇ KEZ DOKTORA GÖTÜRDÜM ÇOCUKLA İLGİLİ HER SEFERİNDE MUAYENE VE BİR SÜRÜ TESTLER YAPILDI ÇOCUĞUN KULAK İÇİ SAĞLAM VE TEMİZ OLDUĞU VE HERHANGİ BİR TAHRİFATIN OLMADIĞINI SÖYLEDİLER DAHA SONRA BİR HASTANEDE BERA TESTİ YAPTIRDIM HER İKİ KULAĞINDA % 50NİN ÜSTÜNDE İŞİTME KAYBININ OLDUĞU SÖYLENDİ İŞİTME CİHAZI ALDIM KULLANMIYOR VE GİT GİDE ANLADIĞIM KADARIYLA İŞİTME KAYBI YÜKSELİYOR, KONUŞMASI BOZULUYOR HUZURSUZUM NE YAPMALIYIM BU KONUDA AYDINLATIRSANIZ MEMNUN KALIRIM TEŞEKÜRRELER HOCAM DoçDr Mehmet GÜNDÜZ 13 20:31:20 çocuğunuc muhakkak işitme cihazını kullanmalı ve işitmenin ilerleyici sebepleri arastırılamlı eger hiç bir sebep bulunamazda işitme kayıbı ilerliyorsa en son safhada yani cihazın faydalı olmadığı durumda iç kulağa veya beyin sapına biyonik kulak uygulaması (cochlear implant) gerekecektir geçmiş olsun Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|