|
|
Konu Araçları |
soruboğazımın sağ tarafında şişkinlik var |
Soru:"Boğazımın Sağ Tarafında Şişkinlik Var" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Boğazımın Sağ Tarafında Şişkinlik Var"Benim 3 haftadır süren boğazımın sağ tarafında şişkinlik var ve elle dokunulduğunda da gozlede hissedilen bir sert şişlik var 3 hafta önce yüzümün sağ kısmı komple şişti ve şişen her yerde hissizlik oldu ve bu boynuma kadar indi önce sinuzıt ve alerjik iltihaplanma teşhisi kondu 3 haftalık tedavi uygulandı ve sinüzitin geçtigi yeni çekilen filmde çıktı Ancak benim boğazımdaki o şişlik ve acısı, içten derimin yanması, sesimin üstüne baskı kurarak sesimin kısılması ve yutkunurkendeki baskısı geçmedi Ayrıca yüzümdeki hissizlik ve şişme de azda olsa hala devam edıyor Aldığım ilaçlara rağmen hiç ağrısı geçmedi Boğazım için ultrason yapıldı, birşey bulunmadı Doktorda tıbbı olarak birsey yok dedi, belki reflü olabilir dedi Sigara ve ***** hiç kullanmıyorum Benım çok siddetli bir sekilde bu ağrım devam ediyor KBB dan norolojiye danismam soylendi Tesekkur ederim YAS: 23 BAYAN DoçDr Mehmet GÜNDÜZ 2122:25:37 muayene etmediğim için birsey söylemem zor ama kbb muayenesi bormal ise nörolojidede muayene olmanızda fayda var boğazınızdaki şişlik önceki enfeksiyondan kaynaklanmışsa tamamen iyileşmesi zaman alabilir geçmiş olsun Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|