Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başladı, terapisiyle, uzay, yürümeye

Uzay Terapisiyle Yürümeye Başladı

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uzay Terapisiyle Yürümeye Başladı

Kuşadası'nda denize giren Kemal, denize atladığı esnada başını kuma çarptı Suda çırpınan Kemal'in yanında olan 7 yaşındaki kardeşi Kağan Kılıç, sahilde bulunan diğer tatilcilerden yardım istedi Çevredeki tatilcilerin yardımıyla deniz kenarına taşınan Kılıç'a ilk müdahaleyi sahilde bulunan bir doktor yaptı

Hastaneye kaldırılan Kemal Kılıç'ın boynunda kırıklar oluştuğu ve buna bağlı olarak genel felç geçirdiği belirlendi Parmaklarını dahi oynatamayan genç, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi

Boynundan ameliyat olarak 3 ay tedavi gören Kemal, tüm umutlarını yitirdiği esnada uzay terapisi ile iyileşebileceğini öğrendi Bunun üzerine gencin ailesi, Bursa'da bulunan Özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezi'ne başvurdu

Kemal Kılıç, tekerlekli sandalyeyle girdiği rehabilitasyon merkezinde fizyoterapist Firuzan Salih tarafından tedaviye alındı Özel therasuit kıyafetiyle halatlarla bağlanan Kemal, kafes içi egzersizleri, paralel barda yürüme, pedal çevirme, masaj ve vücuda sıcaklık uygulaması tedavisinin ardından ikinci hafta koltuk değneğiyle, üçüncü hafta sonunda ise kendi başına yürümeyi başardı

Bu arada amatör lig takımlarından Aydın Belediyespor'un genç takımında forvet olarak oynayan Kemal, hocalarına göre takımın en iyilerindendi

Umudunu yitirdiğini belirten Kemal Kılıç, "Denize atladıktan sonra boynumu kuma çarparak felç oldum İzmir'de gittiğimiz hastanelerde iyileşemeyeceğimi söylemişlerdi Tekerlekli sandalyeyle girdiğim buradan yürüyerek çıkmayı başardım Bin an önce yeşil sahalara dönmek istiyorum Futbolu çok özledim" dedi

REFİK FİDAN - BURSA

Kaynak : Baypostacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com