Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruvucut catlamaları

Soru:"Vucut Catlamaları"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Vucut Catlamaları"

merhaba ben özcan ışık 27 yaşında bir bayanım benim sorunum vucudumun nerdeyse catlamadık bir yeri kalmadı kilo alıp vermekten değil yıllardır hep aynı kilodayım bekar olduğun için doğum catlakları değil çok rahatsız edici bir görüntüsü var bu konuda ne yapmalım bana yardımcı olurmusunz piskolojim bozuldu çokk önemli?
DoçDr H Cevdet ALTINYAZAR

2209 22:09:33

Deri çatlakları (stria) genellikle anil kilo alıp verme veya yoğun topika kortikosteroid kullanımı sonrasında oluşmaktadır Oluşmuş lezyonlar tamamen yok edilemez Ance derinin düzenli nemlendirilmesi yeni oluşacak çatlakları engelliyebilir

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com