|
|
Konu Araçları |
sorupsikolojik tedavilerde ilaç kullanımında uyumun önemi |
Soru:"Psikolojik Tedavilerde İlaç Kullanımında Uyumun Önemi" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Psikolojik Tedavilerde İlaç Kullanımında Uyumun Önemi"merhaba sorunum 6 psikiyatr a gidiyorum bir çok ilaç kullım ama hala bir faydasını göremedim şikayetlerim çok fazla iç sıkılması korku heran kötü birşey olma duygusu herşeyden sıkılyorum hiçbirşeyden mutlu olamıyorum mutlu olduğum anların sonrasında kesin kötü birşey olucak hissine kapılıyorum hastalık takıntılarım var kötü bir hastalığa kapılıcam bütün hayatım altüst olucak ve mutlu olamadan hiçbirşeye doyamadan ölücem korkusu yaşıyorum sürekli bir ateş basması çarpıntı halsizilik var bazen çok konuşmak bazense herkesten uzaklaşmak istiyorum beynimin içinde birşey var ve sürekli kötü şeyler söylüyor sanki bazen çıldırıcağımı hissediyorum çevremdeki insanlara bunu anlattığımda beni anlamıyorlar bu konuda neyapmam gerekiyor bana yardımcı olursanız sevinirim kullığım ilaçlar zanax seregrual depakin somodren lithuril efexor 15 aydır tüm ilaçlarımı bıraktım Dr Editor Saglikdanis 230800:46:42 Sayın Üye, öncelikle kendinize sabit bir hekim seçmenizi öneririm psikolojik rahatsızlıklarda belli bir hekime gitme sizin takibinizde sizin lehinize olacaktır bazı ilaçları birden bire kesilmesi bırakma sendromu dediğimiz sıkıntılı duugular yaşatabilir ilaçlarınızda her türlü değişimi doktorunuzun bilgisinde yapmanız önemlidir Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|