Soru:"80 Cm Kisa İnce Bagirsak Hastasiyim" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"80 Cm Kisa İnce Bagirsak Hastasiyim"Slm hocam aslında ben pulmoner emboli hastasıyım ama 1 önce bagırsaklarımı tıkandı ameylat oldum şuanda 80 cm ince kısa bagırsakla yaşıyorum amelyatımı dicleünversitesinde profdrihaliltacyıldız yaptı tabiki büyük başılı bir amelyat gecirdim iki amelyat oldum ilk amelyaatım 43ikici amelyatım 57oldum ikinci ameylatımda kolostomılerı iceriye aldılar 5 ay hastanede yattım şuan kılo almam bıraz gec olur amelyatan önce 60 kıloydum hastaneden cıkarken 37 kıloylan cıktım şimdi ise 50 kıloyum her yemeyi yiyiyorum şimdiki tek problemim kilo bazen sancılarım oluyor dr lar aldırma diyiyorlaryaşadıgına şükret herşeyi dert etme deniliyor bende onların dedıyımı yapıyorum ameyltımda amelyat yerım acık yara olarak kapandı cok gec kapandı medifleks uygulandı 8 ayda kapandı amelyat yerım tabıkı karnımda şekil bozuklugu oldu ama ben istemedim estetik olmayı kabul etmedim bunca acılar cektım kolay degıl sızler daha ıyı bılırsınız anlatmak mümkün degil benim şimdi nelere dikkat etmeliyim neleri önerirsiniz neler yapmaliyim ben dbakırda oturuyorum benim gibi hastalın yaşaması bir nevi imkansızmış ama ben şimdi kendimi cok iyi his ediyorum karnımda şişmeler olmasa yoksa cok rahatım birde sizlerin görüşünü almak istedim siz ne dersiniz benimle beraber olan hastalar hepisini kaybetik bir ben yaşıyorum şimdilik bakalım nereye kadar kusuruma bakmayım cok yazdım banda yardım ederseniz sevinirim saygılarımla ProfDr Osman Nuri DILEK 0609 15:45:03 ŞanslısınızAmeliyat ekibinizle doktorlorunuzla temasta kalıp önerilerine uyunSağlıcakla kalınProf ON Dilek Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|