Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruvarikosel ameliyat sonrası

Soru:"Varikosel Ameliyat Sonrası"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Varikosel Ameliyat Sonrası"

hocam 24 yaşındayım10 gün önce 2 kez varikosel ameliyatı geçirdim ilk ameliyat sonrası böyle bi problem yokken şimdi ameliyat yerinde şişkinlik ve sertlik var ve testislere doğru uyuşukluk var özellikle yürüken çok rahatsız ediyor o kısma elimi dokunduramıyorum çok uyuşukluk var doktoruma şişkinliğin sebebini sorduğumda iyileşme dokusu oluşmuş bi kaç ay sürer dedi geçmesi ama bi kaç gündür bu hissizlik ve uyuşukluk cok rahatsız ediyor yardımcı olursanız sevineceğim teşekkür ederim

UzmDr Mehmet KALKAN

24 15:39:16

doktor beyın soyledıgı gıbı bu surede olusabılen rahatsızlıklar bıraz sabuırlı olmanızı tavsıye edıyorum gececektır gecmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com