Sınırdışı Hayaller |
02-24-2007 | #1 |
Ergenekon
|
Sınırdışı Hayalleryapayalnız bir hücrede boğuluyorum bugün bir kılıç darbesinden akan kanımda tutuyorum nefesimi en sızılı senfoniyi kusuyorum ve tekrar yutuyorum beni gökyüzüne çeken kelepçeyle yırtılıyorum boğazımdan duydum bu gece anlattığın her şeyi beni öldürüp gömdüğün her sözcük yüreğime uğrayıp gitti onlarla dağıldım ben insanların diline onlara yağdı kan hücrelerim bir bilmece bu döngü bir olimpiyat sorusunda uyuyakaldım uyanamamak üzere dinledim beni de azad ettiğin o nefesi bir şeylere son bir şeylereyse başlamam ben seninle başlamayan cümleye amin demem gücenmez bana hiçbir yaratıcı canımı alan sensen hiçbir anlam yok anlattıklarımda en ucuz felsefemdir aşk ve ayaklar altına serilir nefesim çıkmaz yollarında hiç gidilmemiş bir tiyatronun terk ediyorum! neyi? kendimi mi? beni benden önce terk etmiş seni mi? hiç uğranmamış sokakların kalkmayan tozlarını mı? tam da orada ölüyorum sevgilim ilk kez geçtiğim o yolda gökten düşen tek bir kurşunla ölüyorum ve kefensiz gömülüyorum kalbine sınır dışı hayallerim |
02-24-2007 | #3 |
mate
|
Çok çok çok güzeldi gerçekten en çok beğendiğim bir kısmını almak istedim mesajıma fakat o kadar bütün ki hiçbir mısrasını ayıramadım çok teşekkürler |
|