Benler Hakkında Sık Sorulan Sorular |
07-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Benler Hakkında Sık Sorulan SorularBenler Hakkında Sık Sorulan Sorular 1 Benlere bıçak değerse azar mı?Halk arasında yanlış inançlardan biridir Benler uzman bir doktor tarafından muayene edilip takibe alındıktan sonra gerekirse küçük bir ameliyatla çıkarılıp patolojik incelemeye gönderilir Patolojik incelemede ben uygun boyalarla boyanıp ince kesitlere ayrılır ve mikroskopta incelenir Eğer kötü huylu ya da tehlikeli bir ben ise, ikinci bir ameliyatla daha geniş bir dokunun çıkarılması gerekebilir 2 Benlerde tehlike sinyalleri nelerdir?Ben yıllardır aynı iken, çapında birden artış (örneğin bir ayda çapının iki kat büyümesi), açık renk iken koyulaşması (veya tersi), etrafında uydu (satellit) yeni benlerin çıkması, üzerinde kanama veya kabuklanma olması durumlarında mutlaka uzman doktora başvurunuz Kaynak: Prof Dr Kutlu Sevin Asma Ameliyatsız burun estetiği! Burun estetiğinde yeni ufuklar Estetiğe en çok talep 20'li yaşlarda Büyük memeye estetik için üç neden Estetik için en uygun dönem Göğüs Küçültme Hakkında Sık Sorulan Sorular, Meme Göğüs Dikleştirme Hakkında Sık Sorulan Sorular, Karın Germe Hakkında Sık Sorulan Sorular, Yağ Alma - Liposakşın Hakkında Sık Sorulan Sorular, Selülit Hakkında Sık Sorulan Sorular, Cinsel Estetik Hakkında Sık Sorulan Sorular, Estetik Ameliyatlar Hakkında Sık Sorulan Sorular, Migrene Estetik Cerrahiden Tedavi, Gözler Estetik Kuşatma Altında, Kötü Bir Burun Ameliyatı Nasıl Belli Olur? |
|