Doğan motivasyonu |
09-10-2006 | #1 |
[KAPLAN]
|
Doğan motivasyonuTrabzonspor’un yeni hocası Ziya Doğan, 'Rakipten bir eksiğiniz yok Size güveniyor, zafer bekliyorum' dedi Olumlu yansıdı Trabzonspor Yönetimi’nin oldukça kritik bir dönem öncesinde yaptığı radikal değişiklik Bordo-Mavili ekipte beklenenin aksine bir hayli olumlu etkiler yarattı Ziya Doğan’ın Lazaroni’nin yerine teknik direktörlük görevine gelmesi, Karadeniz ekibinin motivasyonunu bir anda yükseltti İmzayı atar atmaz tüm mesaisini futbolcularına ayıran ve yakın gelecekteki kader maçlarının önemini anlatan Trabzonspor’un yeni hocası, “Hepinize çok güveniyorum Öyle olmasaydı gelmezdim Beni mahcup etmeyeceğinizden eminim” ifadelerini kullandı Hiç kaybetmedi! İstanbul’a galibiyet için geldiklerini ve bunu başaracak kapasiteye de sahip olduklarını dile getiren Ziya Doğan, “Burada alacağımız 3 puan önümüzdeki zor sınavlar öncesinde camianın özgüvenini yerine getirir” diye konuştu Trabzonspor’da görev yaptığı dönemlerde Beşiktaş’a karşı oynadığı iki maçı da kazanan Bordo-Mavililer’in deneyimli çalıştırıcısı şöyle devam etti: “Rakibi izledik, zaman kısıtlı olsa da bir taktik geliştirdik Çok fazla çalışma imkanı bulamamış olsak da oyuncularımın hırsı ve galibiyet arzusu beni umutlandırdı” |
|