|
|
Konu Araçları |
geçen, günden, günlerimi, saymıyorum, sensiz |
Sensiz Geçen Günlerimi Ben günden Saymıyorum... |
02-07-2007 | #1 |
bluemoonlight
|
Sensiz Geçen Günlerimi Ben günden Saymıyorum...Sensiz geçen günleri ben günden saymıyorumsensiz geçen her saniyemi,her dakikamı senle geçecek olan bir ömürle kıyaslıyorumo zaman hayat daha katlanılır oluyor…yüreğimdeki özlem,acı,hüzün biraz daha eriyor!sana kavuşma umudunu elimde tutuyorum,yüreğimin içindeki ateşle ısıtaraksensiz geçen günlerime isyan ediyorumSensizken ben bir hiçmişim,yarımmışım aslında !beni ben yapan senmişsin sevgilim,bir bütün olmuşsun bende
Geçen günlerin,dakikaların hesabını;senle geçireceğimiz uzun gecelerden,dört mevsimden soracağımgeceler boyunca yatacağım omzuna,şiirler,şarkılar okuyarak geçireceğiz gecemizi,yağmurun altında yüreğimize kadar ıslanınca,sevgimizle,yüreğimizdeki ateşle ısıtacağız,kurulanacağız…bıkmadan usanmadan;delice,hayasızca,bir dakika bile gözlerimizi birbirinden ayırmadan…artık bedenimiz yorgun düşecek;kalbimiz ruhumuz aşkımız hala dinçsessizce,gecenin akışını bozmadan yatağımıza usulca yatacağız…Başımı omzuna dayayacağım,bedenini bedenime kilitleyeceğim,sarılacağız delice;sabaha kadar,ıslanan ruhumuzla,bedenimizle birbirine… Sensiz günüm geçmiyor aslında…! Çalan müzikte okuduğum yazdığım şiirlerde,yüreğimde,gözlerimde…beni ben yapan her bir hücremde hissediyorum,yaşıyorum duyuyorum seni…hayaller kurarak geçiriyorum acımasız dakikaları!gözlerimde yüreğimde saklısınbilmiyordun sen boyunca seni düşünüp hayalinle yattığımı,öptüğümü delice sarıldığımıbilmiyordun yorganımın sen olduğunuaslında sensiz hiçbir günüm geçmiyor;daima düşlerimde,yüreğimde ve aklımdasın…! Sensiz geçen günlerimi saymıyorumsensizliği gösteren takvim yapraklarıyla yelkovanla akreple küsmüştümsonbaharı sevmemiştim zaten,sararan yapraklar ayrılan sevgililerbirde sensizliği göstermesi yüzünden aram iyi olmadı sonbaharlaSevmiyordum işte!alıp götürüyordu her şeyi;seni sana yazılanları,kırılmıştım saate,takvimeSensiz günüm geçmezken takvimler,saatler açtı aramızıonlar küstürdü,onlar aldı seni bendenhayaller kurarak,yorgana sarılarak yatarken,her şeyimi aldılar bendenBeni sensiz bıraktılar bir kez dahaAvutuyordum oysa ki kendimi;hayallerle,gecelere seni çizerek ! Anladım… Sararan yaprakların takvim sayfalarının yelkovan – akrebin hiçbir suçu yokmuşBizi birbirimizden uzaklaştıran onlar değilmişAnladım!bizimkisi kendimizi kandırmakmış,boşuna hayal kurmak,boşuna sevinçmiş !bizimkisi Sevgisizlikmiş aslında!nereye kadar giderdi ki sen ayrı ben ayrıuzak yerlerde,fotoğraflarla,şiirlerle nereye kadar giderdi ki bu sevgi;nereye kadar giderdi sevgisizlikAnladım tek suçlu;iki yürekmiştakvimin saatin sonbaharın hiçbir suçu yokmuş…kendimizi kandırmışız,’seviyoruz,kavuşacağız,’ bitanem,bebeğim’diyerek…Oyuncak etmişiz bu sözleri kendimize,yüreğimizdeki çocuğa ! Anladım gönül anladımşimdi onsuz geçecek koca saatler,ömürHatalıydın,sadece kandırdın kendini,sadece avuttunMutlu olamadın,ağladınSende döküldün sonbahar yaprakları gibiOradan oraya savruldun bir rüzgar sonrası!anlam veremedin,başkalarının üstüne attın suçu,takvimlere,sararan yapraklara,saatlere yükledin içindeki kızgınlığı,suçu…Yanlıştın hatalıydın,suçluydunanlamalıydın sadece hayal olduğunu,sonunda yüne kendinin üzüleceğini sezmeliydin! Anladım… Tek suçlu; iki yürekOnca günleri;hayallerle,şiirlerle,şarkılarla kavuşacağız diyerek,bi umut diyerek geçiren iki yürekteydi suç!sevmemeliydi,görmemeliydi,boşa umut etmemeliydikandırmamalıydı kendini…Anladım suçluymuşum,suçluymuş yüreğim !Takvimle,saatle sararan yapraklarla,sonbaharla barışığım artık…Küskünlüğüm kendime,kızgınlığım kendimeBir umut diyerek beklememeliydik ! Anladım…yüreğimin neden bu kadar çok yorulduğunu,isyan ettiğini…Neden gerçekleri kabullenmediğini anladımBi umutla yaşanmayacağını anladımAnladım artık koca bir ömrün sensiz geçeceğini ! Takvimlerin,saatlerin,sonbaharın,sararan yaprakların hiçbir suçu yokmuş…Bizi birbirimizden koparan uzaklaştıran onlar değilmiş!Anladım… |
02-20-2007 | #4 |
bluemoonlight
|
walla bilmiyorum nerde duydun ama bu bana aityane bilemiyorum nerden duydun ?? banada söyler misin ? beğendiine de sevindim kardes |
|