Bugün Hayatımızda Yeni Bir Sayfa Açalım |
07-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bugün Hayatımızda Yeni Bir Sayfa AçalımBugün hayatımızda yenibir sayfa açalım Hayata pozitif bakmaya başlayalımBaşlamak için önce niyet edelimŞimdi Anımı ve diger yaşayacagım anları pozitiv mutlu yaşamayı seciyorum Size yazacagım cümleleri kütfen tekrarlayınızNe kadar cok tekrarlarsanız bilinçinizde algılamaya başlayıp negativ kalıplarınız silinecektir Olumlama Sözcükleri: Kendimi seviyorum ve onaylıyorum Çok Sağlıklıyım Ruhsal ve Fiziksel Bedenim Dengede ve Uyum içinde Evrenin sonsuz bolluk bereketi içinde yaşıyorum Sonsuz Sevgi Benimle Beraber Evren Tarafından Destekleniyorum, Korunuyorum, Seviliyorum Hayatımı Sevdiğim İnsanlarla Beraber Mutlu Yaşıyorum Evrenin bana sunduğu enerjiyi Kabul Ediyorum Kendimi sevmeye söz veriyorum ve kendimi seviyorum Kendimi geçmişteki yapmış olduğum hatalardan dolayı affediyorum ve özgür bırakıyorum Geçmişte kurmuş olduğum olumsuz kalıplarımı iptal ediyorum ve yerini sonsız sevgi ile dolduruyorum Bitimsiz sevgimle paylaşıyorum Alıntıdır |
Bugün Hayatımızda Yeni Bir Sayfa Açalım |
07-23-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bugün Hayatımızda Yeni Bir Sayfa AçalımKendimi seviyorum ve onaylıyorum Çok Sağlıklıyım Ruhsal ve Fiziksel Bedenim Dengede ve Uyum içinde Evrenin sonsuz bolluk bereketi içinde yaşıyorum Sonsuz Sevgi Benimle Beraber Evren Tarafından Destekleniyorum, Korunuyorum, Seviliyorum Hayatımı Sevdiğim İnsanlarla Beraber Mutlu Yaşıyorum Evrenin bana sunduğu enerjiyi Kabul Ediyorum Kendimi sevmeye söz veriyorum ve kendimi seviyorum Kendimi geçmişteki yapmış olduğum hatalardan dolayı affediyorum ve özgür bırakıyorum Geçmişte kurmuş olduğum olumsuz kalıplarımı iptal ediyorum ve yerini sonsız sevgi ile dolduruyorum Bitimsiz sevgimle paylaşıyorum Bilinç altına bu sinyalleri gönderdim şimditeşekkürler Mira |
|