Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aura, çakra, güçlendirmeyle, ilgili, yardım

Aura Ve Çakra Güçlendirmeyle İlgili Yardım

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aura Ve Çakra Güçlendirmeyle İlgili Yardım

merhaba arkadaşlar aura ve çakralarla ilgili konuları dün ilk defa biraz inceledimtanıdığım ve bilgim olan bir konu değil ama anladım ki ben de (yine tam anlamış değilim) çakralar ya da aura noktaları bitmiş durumda ve büyüde var
ben bu noktaların tümünü güçlendirmek ve fiziksel ruhsal güçlenmek istiyorum bu konuda bilgisi olan ama gerçekten bilgisi olan arkadaşlar; özel msj istemiyorum hem herkes okusun öğrensin hem de ben gerçekten öğrenmek için konu açtım amacım çene çalıp zaman geçirmek değil yok kişi kendi başaramaz ya da yeterli bilgim yok diyorsanız ne tür kuruluşlar bu tür konularla ilgilenir ya da bu işi bilinçli yapan kişiler kimlerdir ad ve adres verebilirseniz çok sevinirim herkese çok teşekkürler

--- Sonraki mesaj ---

Allahın bir kulu yok mu ya o kadar bu konuyla ilgili yazılar ekleyenler var
bilgisi olan yok mu ben internetten araştırdım ama net bir bilgiye ulaşamadım o yüzden konu açtım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com