Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hadi, söz, verin

Hadi Bir Söz Verin

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hadi Bir Söz Verin

hadi bi söz verin bugün kendinize yillardir keşke yapsaydim dediğiniz şeyleri bugünden itibaren yapin Sevdiğiniz ama söyleyemediğiniz biri mi var durmayin hadi söyleyin bugün, annenize ,babaniza sikica sarilin içten onlara sizi çok seviyorum deyin ,bugün içinize atipta bir türlü söyleyemediğinz duygularinizi açiklayin Bugün çok sevdiğiniz arkadaşalriniza mesaj atin arayin diyin ki (bugün düşündümde iyi ki hayatimdasin iyi ki varsin senin gibi bir dosta ,arkadaşa, sevgiliye sahip olduğum için inan çok mutluyum iyi ki varsin seni çok seven ) bu mesaji gönderin görün ozaman sevginin gücünü insanlarda uyandirdiğiniz etkiyi Hayata dair bugün yapmak isteyipte, söylemek isteyipte yapamadiğiniz söyleyemediğiniz ne varsa yapin kendinize bi söz verin geçin aynanin karşisina bakin gözlerinizin içine kendi kendinize kendimi seviyorum diyin hadi bugün rabbimize el açip seni çok seviyorum deyin Yarin çok geç olabilir Hadi bugün bi söz verin kendinize yarin yeni bir siz olun hayat ertelemeye gelmez sevgilerimle(gökhan)
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com