Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünyayı, görüntüleri, sarstı, türkiye, ufo

Türkiye Ufo Görüntüleri Dünyayı Sarstı

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

25 saati bulan video görüntülerinde uçan nesnenin ayrıntıları görülebiliyor

LONDRA / İSTANBUL - Dünyanın önde gelen UFO uzmanları, İstanbul'da Mayıs-Haziran ayları arasında çekilen 'UFO' görüntülerini tartışmak üzere toplanıyor

İngiliz basınında da yer bulan haberlere göre 25 saati bulan uzunluktaki görüntüler, İstanbul'da gece bekçiliği yapan Yalçın Yaman tarafından çekildi

Yaman, 'Onları çeşitli kereler kameraya aldık Gördüğüm şeylerden dolayı çok heyecanlıyım ve dünyanın UFO'ların varolduğundan haberdar olmasını istiyorum' diye konuştu

İstanbul'daki Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından incelenen görüntüler şimdi İngiliz ve Amerikalı UFO uzmanları tarafından inceleniyor

İngiliz UFO Data Magazine dergisi yetkililerinden Russel Callaghan, Sirius merkezi tarafından ellerine ulaştırılan görüntüler hakkında, 'Görüntüler kesinlikle gerçek' diye konuştu

25 Ekim'de İngiltere'de düzenlenecek olan UFO Data Magazine'nin yıllık toplantısında ana gündem maddesi olacak olan görüntüleri inceleyen Sirius uzman Hakan Akdoğan da, 'Filme alınan nesneler kesinlikle inşa edilmiş yapılar, üzerlerinde herhangi bir oynama yapılmış bilgisayar görüntüleri ya da başka birşey deil Artık dünya hükümetlerinin UFO'lar hakkındaki gerçekleri açıklamasının vakti geldi' dedi

GAZETEPORT DIŞ HABERLER

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-22-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Tabaktır tabak o bak markası yazıyor altta kütahya hemde

Şaka bir yana arkadaşım kızma bana emeğine sağlık bende bir ufo meraklısıyım herşeylerini incelerim elimde çok özel datalar var onlarla ilgili her haber vardır ufo ve uzay hakkında merakım çokturBirgün mutlaka geleceklerdir inşallah gelirler ilk beni alsınlar kobay olurum valla

Bir laf vardı kuranda zülkarneyn e sebep verilmiştir ben hz zülkarneynin göğe çıkartıldıına ve o bilinmeyen varlıkların onun ahalisi olduğuna inanıyorum nedense bilmiyorum ama öyle işte çevremde herkes bu ufo konularıyla çok ilgilendiğim için bana uzaylı der oldu zaten

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-22-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

cadi_silvia Nickli Üyeden Alıntı

Tabaktır tabak o bak markası yazıyor altta kütahya hemde

Şaka bir yana arkadaşım kızma bana emeğine sağlık bende bir ufo meraklısıyım herşeylerini incelerim elimde çok özel datalar var onlarla ilgili her haber vardır ufo ve uzay hakkında merakım çokturBirgün mutlaka geleceklerdir inşallah gelirler ilk beni alsınlar kobay olurum valla

Bir laf vardı kuranda zülkarneyn e sebep verilmiştir ben hz zülkarneynin göğe çıkartıldıına ve o bilinmeyen varlıkların onun ahalisi olduğuna inanıyorum nedense bilmiyorum ama öyle işte çevremde herkes bu ufo konularıyla çok ilgilendiğim için bana uzaylı der oldu zaten

Uzay gemisinde bir cadıyla nasıl giderim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com