|
|
Konu Araçları |
açılması, alarak, allahın, kapalı, kapılarımızın, mucizesi, rızasını |
Allah'ın Rızasını Alarak Kapalı Kapılarımızın Açılması Ve Mucizesi |
07-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah'ın Rızasını Alarak Kapalı Kapılarımızın Açılması Ve Mucizesislm arkadaslar ve iyi okuyun yazdiklarimi belki büyüklerim hatami düzelte bilirler bu konuda bilgisi cok olan abilerim ablalarim is ,sevgi,dilek,rizik,keder,hastalik,vesayre,, hepsini yüce allahim verdi hepimiz bir imtam dünyasindayiz sinavdayiz cenabi hak insanlara cesit cesit kader belirlemis hayat okulu vermis ve bu okullara imtamlara girmek zorundayiz a)kuluma ben zenginligi mutlulugu rizki huzuru lüks hayatini veriyorum bakalim bana karsilinda ne vercek diye!? (b)-cenabi allah kuluma üzüntüyü kederi fakirligi mutsuzlugu vermis bakalim kulum benim yolumdami gitcek bana ibadetmi etcek ve beni kac defa ancakdir diye yoksam intaharmi etcek, zinami yapcak haram parami rizikmi yiycek,kumarmi oyniycak,yuvami bozcak,kendi hakki olmadan rahatami koncak,kac kisi vurcak ,bankami soycak,günahli haramli satislarami bas vurcak vesayre,,,,,,yoksam bana bol bol kendine bol bol, insanlara bol bol, duami etcek,,,,,,,,unutmaki kul tokati cok hafifdir cekersin unutursun amaki allahin atcagi tokatiyla asla birdaha kalkamayiz anca bol bol sevablar alip onuda diyer dünyaya saklar sucumuzu hafifletmek icin her ne durumda olursak olalim yeterki bunlarada sükür edelim ve karsilini herkez birgün mutlaki alcakdir ya bu dünyada sevabini yada diyer dünyada günahiyla sevabini ayirt etcekdir rabbim ve kim kimi zor duruma haksiz olarak itiyorsa sakin üzülmeyin o kisiler simdi mutlu ola bilirler ama herseyin bir zamani vakti vardir geldiyinde sat yönünü mutlaka deyiscekdir bizler eyerki bu kötü olaylari durumlari yasiyorsak bilinki mutlaka yanlislarimiz hatalarimiz zararlarimiz olmusdur bilmeyerek belki bizler deil annelerimiz babalarimiz yapmisdir hata biz ödüyoruzdur mükafatini ne olursa olsun isder rizik isder huzur mutluluk!!!!!!! simdi mutlu olanlarda zengin olanlarda güzel hayat rahat hayat yasayanlarda sanmayinki onlarin hatalari yokk vardir unutmayin ve bunun mükafatini onlar diyer dünyada tek tek acisiyla hergün saniye basi canlari yanarak ödiyceklerdir imtam dünyasi sakin unutmayin bu yüzden kötü seylerden uzak duralim sadece sükür etmeyi ve allaha azda olsa ibadet etmeyi ihmal etmeyelimki rabbim mutlaki bunlarin karsilini azda olsa verecekdir kuluna bir kapiyi kapatir diyerini acar bizler icin her seferinde bizleri sinar dener!?? icimiz aciyor tamam ama acimamasi icinde dualarimizla cenabi allahimiza siginalim ve bu günlerede sükür rabbim senin bir bildiyin vardir hakkimda herseyin hayirlisini diliyorum diyelimki rabbimde acdimiz semaya kaldirdimiz ellerimizi bos yollamicakdiryeterki kalben yaklasalim isteyelim büyüyü herkez yapamaz yapanlarinda tutduklari cok nadirdir büyü vardir ama tutarsada 40 gündür gelir ve geri gider, o kisi sever ve sevgisi geri biter okisinin sana büyüyle gelcek olan insan dua etde sakin gelmesin hayri olmaz unutmayin arkadaslar kaderimizdeki olmayan seyi bizler sorla olduramayiz ama büyüyle ayirmislardir buna emin olursun kesin karar alirsin ozaman duani etsende zamani geldiyinde bize gelcekdir o kaderimizdeki insanin büyüsü okudukca allaha inandikca yok olcakdir büyüyü yaptiranda merak etmeyin öyle bir cezasini alcakki tahmin edemessiniz etme bulma dünyasidir bu dünya yeterki bizler inancimizi cenabi allaha verelim rizkimiz mutlulumuz huzurumuz eksikse yoksa demekki daha yasayacamiz ve görcemiz olaylar vardir bunun önüne kimse gecemez zamani vakti doldunda zaten alcaksin almak isdediklerini alanda allah verende allahin oldunu unutmayalim yok sukadar okuyalim yok bukadar okuyalim yok mum yak yok resim kara biber anahtar vesayre hem günahtir hemde karsiya deil yine kendinize yapiyorsunuz unutmayalim yok cevsen al yok yagkurdale seytan tirna demir nal daha cokk sayamicam ,bunlara üsenmeden gidip alip ekmek paranizi veriyorsunuz ,kim icin deymeyen birileri icin ,bunlara vercemize kendi evlatlarimizin riskini hem kendilerine hemde muhtac olanlara verelim bari hic olmassa sevab aliriz! ne eurolar ne tl gitti bu yolda sahtekar medyumlara hocalara ne oldu care buldukmu hayir buldum dersende inanamam zaten belki sayili gün bulmussundur, seytanlari cinleri sevindircemize ,sol kolumuzun ceza yazan günahlarimizi yazan melegimizzi sevindircemize,sag kolumuzun sevap yazan melegimizi sevindirelim,ben ilimci deilim kendi nacize fikrimi düsüncemi tercübelerimi sizlerle paylasmak isdedim sevgili arkadaslarim bunu kabul etmicek olan arkadaslarimada saygi duyarim size ben bir kac dua tavsiye etcem hergün okuyun ve baska birsey karisdirmayin bakin bakalim kapilariniz yollariniz aynimi yoksam azda olsa acilcakmi kendiniz karar verin bes vakit namaz kilamiyorum ben bilmiyorum demeyin yapmaya öyrenmeye calisin kapanin bes vakit namaz kilin demiyorum en azindan sabah namazlarini kacirmaylaim ve persembe cuma allahimiz ve peygamberlerimiz icin 4 rekat namaz kilip yasini serif okuyup bolca selavat getirip hediye edelim hergün olmasa bile bu dedim günlerde mutlaka yapin sizin yarariniza olcakdir haa sakin islerim olsun diye sadece sorunlarinizda bunlari yapmayin diyelimki yaptiniz cenabi allah yolunuzu acdi sizde artik okumalarinizi namazinizi birakdiniz ( bu acilarin yüz mislisini alirsiniz) dizileri televolileri yok hangi sanatci sunu yapmis kanallara nasil vakit ayiriyorsak iki günümüzüde allah icin ayiralim sanmayinki kapalilarin haca gidenlerin bes vakit namaza duranlar günahi yok saniyorsunuz ben nice haca gitmis insanlar taniyorum acik insanlari ayipliyor karisina küfür ediyor ama tv karsisindaki paparaziyi kacirmiyor mayolu kadinlarii nerde bunun haciligi ???? ben acik modern insan taniyorum ama agzindan allah ismini düsürmüyor vakti oldunda allah rizasi namazini kilip yasinler okuyor imanin kimde oldunu görüyoruz burda demek isdedim suki temiz kalblilik cok önemli arkadaslarimama yinede tabiki herseyin en iyisini bilen ben sen oo deil allahdir atalarimiz bos konusmamis her koyun kendi bacandan asilirmis !!!!!!!!! hatalardan hep ders almak lazimki dogru yoluda böyle bulalim elimizden geldiyi kadar fakirlere yardim edelim yemek yaptimizda komsumuzu düsünelim hayvanlari sevindirelim kimsenin kalbini kirmayalim yalandan kacmaya bakalim günah almayalim kimsenin hakkinda dedi kodu yapmayalim kimsenin yuvasinda gözlerimizi bozmayalim haram yemeyelim kimsenin mutlulunu rizkini kiskanmayalim isde ozaman gör okudun dualar nasil kabul olcaktir -------------------------------------------------------------------------- 4 rekat namaz iki rekati cenabi allah icin iki rekati peygamberler icin kil ve yasini serif oku hediye et ve dilegine niyetine okumaya basla tesbih 1-------- 100-kere alla hümme salli alla seyyidina muhammedinin ve ala alihi muhammed 100-kere la havle vela kuvvete illa billahil alüyyül azim----sabir huzur kötülüklerden korunma 100-kere estagfurullah---tövbe 66-kere yahu ya allah---ismi üstünde verende allah alanda allah -----hersey icin 100-ya sekür--sükretmek verilen nimetlere günlere saniyelere 1000-kere ya latif ---genel dilek 1060-kere ya ganiy--is rizik genel icin 489-kere ya fettah---is rizik,evlilik,huzur icin 308-kere ya rezzak--rizik ve is kapilari icin 400-kere ya vedud--herkesin sevgisi icin tesbih 2-----bunlarin rakamlarini kendi rakamlariyla carparak okursaniz daha cok tesirli olur ornek; ya kadir --305X305=93025 okunursa tesiri cokdur Ya Kadir - Arzu ettiği şeye gücünün yetmesi ve düşmanların kendisine zarar vermemesi için 305 kere okunur YA Muahhir- Arzu edilmeyen kişi veya şeylerin geciktirilmesi için 846 kere YA Evvelü - Bütün arzu ve emellerin bir an önce gerçekleşmesi için 37 kere okunur YA Muntekım - Düşmanın şerrinden korunmak, cin, şeytan ve kötü niyetli insanların fitnelerinden emin olmak için 630 kere okunur Güç yetirilemeyen bir kimsenin üzerine okunursa ALLAH ondan intikamını alır Zü’l Celâli Ve’l İkrâm - Dünya işlerinin kolay olması, hayır kapılarının açılması ve şer kapılarının kapanması için 1100 kere okunur ‘’ Mâlikel mülki zilcelâli vel ikram’’ hergün 333 defa okunursa dünya ona bağlanır Ya Bâkî -1000 kere okuyan zarar ve üzüntüden kurtulur100 kere okuyanın amelleri makbul olur 998 defa YA HAFIZ Bütün maddi ve manevi tehlikelerden korunmak ,özellikle nazar ,cin,şeytan büyü gibi kötülüklerden ve düşmanlardan korunmak için persembe ve cuma geceleri 100 selavat 100 tövbe ayetel kürsi fatiha ihlaz tefriciye 7 kere 100 kere la havle vela kuvvete illa billahil alüyyül azim yasini serif oku ve selamün kavlem mir rabbim rahime ---geldiyinde bu kismi 818 kere oku ve yasine kaldin yerden devam et bitir yasini serifi vakiya süresini 3 kere oku esma hüsnayi 3 kere oku karia süresini 3kere oku fetih süresini 3kere oku 100 kere la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin 500 kere hesbünallahü ve ni mel vekil ve 1000 kere lailaheillallah okuyun 1000 kerede bismillahirahmenirrahim okuyun niyetini cok iyiye kullan ve allahdan dile bu verdiklerimi sürekli okuyun bana mutlaka dua etceksinizallahin izniyle ve o yüce rabbim peygamberler evliyalar yüzü suyu hürmetine kunut dualari hürmetine yasini serif hürmetine niymetler hürmetine dualarinizi kabul etsin insallah aminn unutmayinki kerkezzin bir kalbi vardir isde kuranin kalbide yasini serifdir allah yar yardimciniz olsun selametle kalin baska birsey eklemiyorum bu sekilde okuya bilirsiniz tesbih 1 tesbih 2------- veya hergün verdiyim kople tesbihleride ceke bilirsiniz tesbihleri kendi rakamiyla carpipda okuya bilirsiniz daha cokk tesirlidir |
|