Okyanusun Ortasında Ben ve Sen |
02-19-2007 | #1 |
Ergenekon
|
Okyanusun Ortasında Ben ve SenOkyanusun ortasındasın Affedilemeyecekler dalga dalga Kocaman bir karanlık Delice bir çalkantı Gökyüzünde eski bir manzara,çağlar öncesinden kalan Bir sessizlik insanı çileden çıkaran Okyanusun ortasındasın Tek başına ve tüm ruhunla yalın! Çırılçıplak duruyorsun dalgalara karşı! Hani nerede sevgili? Çırpındığın kadar vuruyor dalgalar! Buz gibi derinlikler Uzanıyorsun önce Okşuyor dalgalar Sonra çalkantılı sular Durmadan dinlenmeden sarsıyorlar! Sarsılıyorsun Yoruluyorsun Bir aralık kaldırıp gözlerini parlayan yıldızlara bakıyorsun Ki Orada yıldızın Yıllar öncesinde,çağlar öncesinde yanan! Boyutunu şaşırıyorsun Büyük küçük kavramı yok! Sadece sen Kalbin kadarsın okyanusun ortasında! Tek başına sevişiyorsun Nerede sevgili? Sevgili gökyüzü Sevgili okyanus Sevgili sahip Sevgili egemen!!! Çalkantılı sular Sevgili alıyor seni girdabına Ama Yok artık sevgili Yok oldukça girdap derinleşiyor! Dalgalar acı acı vuruyor Deli su,beton gibi kırılıyor Tırnakları geçiyor tenine okyanusun Ve hatırası gökyüzünün! Senin için büyüyorum sevgili! Belki de okyanus içinde Ve belki sen Bensizlikten haritanı şaşırıyorsun! |
|