Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
enerji, redbull, tekniği

Enerji Redbull Tekniği...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Enerji Redbull Tekniği...

Enerji - Red Bull Nefesi

Ben buna Red Bull nefesi diyorum çünkü tamamen bedenimizdeki enerjiyi yükseltmeye yönelik bir nefes ve çok da basit

Efendim yapılan araştırmalara göre sempatik sisteme bilgi taşıyan sinir uçlarının daha yoğun olarak konumladığı yer sağ burun deliği imiş Biz de burada sağ burnumuzdan bolca oksijen alıp bedenimize kaybolan enerjisini geri vereceğiz

Bu nefesi ne zamanlar uygulamalı?

Yorgunsan, uykun geldi ve hala çalışman gerekiyorsa, dikkatin dağıldıysa, konsantre olamıyorsan vs vs

Nasıl yapacağız?

Herhangi bir elimizle sol burun deliğimizi kapatalım Tabii ilk önce dik oturmamız şart Sol burun deliğimizi kapadıktan sonra dilimizi damağımıza resmen yapıştıralım, değsin yani Şimdi açık olan sağ burun deliğimizden tam iki dakika boyunca orta hızda nefes alıp verelim Bunu yaptıktan sonra biraz dinlenelim
ALINTI

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com