Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cin, davetinden, korkanlar

Cin Davetinden Korkanlar...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cin Davetinden Korkanlar...

Korkunun ecele faydasi yok
Eger bu islerde maharatli,kendine guveniyorsan, Hasbinallahu veni'mel vekiyl, ayetini imaninda hissedebiliyorsanbu opsesyonunu yapyada tamamen birak kurtulAma sunuda soyleyeyim,cinler tarafindan carpilan,rahatsiz olan kisi olupta "Delirmis"gormedim Ya genellikle beyinsel goruntulerle gercekmis gibi geceleyin uykuda veya yakaza rahatsiz ediliyorlar veya fiziki agri ve uyusukluk ve bu gibi haller olusuyor,cok uzun buraya yazamiyacagimzaten bu sayfadaki rahatsiz olan degerli arkadaslarimizada (dua edelim)hic birinde maasallah delilik (kendini bilmezlik) yok O yuzden bu ise yilarini vermis, yillarca oyalama olanlara diyorum ki, ya bu isten vazgecin(en iyisi)yada denersenizde kendinizi kaybedeceginizden korkmayin, sanmiyorum ki ve gormedim ki o safhaya geleceginiziama tedavisiz uzun zaman hasta kalabilmek konusunda vucuda iyice hakim olabildiklerini goz onunde tutmak gerekbu konuda tecrubeli ve hasta(sifaniz icin duaciyim) arkadaslarinda tecrubelerinden faydalanmak gerek Vesselsm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com