Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dava, dua, esma, etkili, iftira, ile, ilgili, kazanılması, terkip, varmı

Dava Kazanılması Ve İftira İle İlgili Etkili Dua,Esma,Terkip Varmı?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dava Kazanılması Ve İftira İle İlgili Etkili Dua,Esma,Terkip Varmı?

merhababoşanma davama 1 hafta kaldıeşim ıftıraları ve yalancı şahıtlerı ıle magdur olan ben oldugum halde durumu çirkeflık ve basın yoluyla kendı lehıne cevırmeye calışıyorhakimde cok gıcık bırıymişayrıyetten savcıya suc duyrusunda da bulundum basın yolu ıle özel hayatın ıhlalı resımlerımı dagtması ve ıftıradan ama henuz savcıdan hbr gelmedıbu davada boşanıcaz ama davayı kazancagımdan emın degılım tum şahıtlerımı tehdıt ettı kendılıgınden sahıt olcaz dıyıp benı arayanlar gerı adım attı aılem kaldı sadeceelınde kanıt yok kendı bıldıgı resımler var o resımlerı ıffetsz yaşıyormuşum gbı gosterıyortam aksıne benım elımde onemlı delıller var ama avukatının basın ıle arası ıyı benı daha once hbr yaptrdılar kazanamıcakları için toplumda karalamak içinkaybettgm bebegıme kdr ıftıra atıyorlarzaten zor surdurmekte oldugum hayatım cekılmez oldubu yalancıların dili tutulması ve ıftıraların kendı aleyhlerıne olması davayı kazanmam için neyapabılırımhacet namazı,kuran mealı yapıyorum içimden geldıgınce bazı esmaları cekıyorum ama bır kılıt noktası olmalı bu benım sınanmamda olsa kaderım değişmesede az zararla aılemın ve benım ruh saglıgımız dahada göçmeden kurtulmamız için önerı,dua,esmalarınızı beklıyorumHak sizden razı olsun hepımızın Layıgını versın
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com