Nolur Yardım Edin |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nolur Yardım Edinuzun zamandır forumu takip ediyorumama daha yei üye oldumarkadaşlar acayip bunalımdayımpsikolojim her geçen gün daha kötü oluyor25 yaşıma yeni girdimevlenmek istiyorum ama benden daha çok annem istiyor yuvamı kurmamıgörüştüğüm kişiler olduaşık olduğum zamanlar olduama hepsi hüsranla bittiannem sürekli neden olmuyor diye üstüme geliyoro bana destek olup beni rahatlatacağına ben ona destek oluyorumama artık bende tükendim bu sorulara cevap vermektenevet yaşım çok değilama tüm arkadaşlarım evlendi ve hepsi ve tüm akrabalarım durmadan aynı konu üzerindeçok bunaldım inanınsenelerdir çalışıyorumeskiden 5 vakit namazımı kılardımartık yapamıyorumkendimi hiçbişeye veremiyorumgayet güzel alımlı bi bayanım çevremde sevilir sayılırım ama çok şanssızımbi dönem görüşüp aşık olduğum adam durup dururken ayrılmak istediayrıldıkve şimdi oturduğum evin tam karşısından ev aldı ve görüştüğü kızla kendi aralarında söz yapmışben bunları hakedecek hiçbişey yapmadımo kadar dua ettimgece namazlara kalktım yalvardım allahıma dönsün diyeforumdan sizlerin paylaştığı duaları okudumama dönmediaksine kızla aralarında sözlendilerne yapıcağımı bilemiyorumacayip sinirli tahammülsüz mutsuz umutsuz biri oldumallah aşkına bana yardım edin |
|