Aşk Haritası |
02-01-2007 | #1 |
sevdalibulut
|
Aşk HaritasıOkuyun, ondan emin olun! BİRBİRİNİZİ gerçekten sevip sevmediğinizi anlamak için ipuçlarına ihtiyacınız var İşte biz de bu ipuçlarını araştırdık Biliyoruz aşk bağlarınız kuvvetli ama siz yine de emin olun! 1- "Seni seviyorum Sensiz duramıyorum" demeye doymuyorsanız 2- En bakımsız halinizi görmesine bile aldırmıyorsanız Onunla rahatsanız 3- O sizin en bakımsız halinize bile bayılıyorsa Sizi her halinizle seviyorsa 4- En sarhoş olduğu zamanlarda bile, asla size eski sevgilisinin adıyla hitap etmiyorsa 5- Eski sevgilinizi gördüğünüzde içiniz kıpır kıpır olmuyorsa 6- İş seyahatine çıktığında ondan haber alamadığınızda, sinirlenmek yerine, başına birşey gelmesinden endişe ediyorsanız 7- Gazetenin 3 sayfasını okurken gördüğünüz kötü haberler sizi çok etkiliyorsa ve "ya o da böyle bir kaza geçirirse" diye düşünüp telaşa kapılıyorsanız 8- Başınız çok ağrıdığında, uyumanıza yardım etmek için, bütün gece size Sindrella'yı ve Robin Hood'u anlatıyorsa 9- Birlikte tatlı yaparken çok eğleniyorsanız Her yeriniz tatlıya bulanıyorsa 10- Alışverişten sonra sizinle ilgileniyorsa Ama sadece kredi kartı borcunuzu öğrenmek için değil, aldığınız şeyleri görmek için 11- Yedekte adam tutmak huyunuz, esrarengiz bir şekilde sizi huzursuz etmeye başladıysa 12- Sizin için çok önemli bir toplantıda, yüzünüzde bir gülümsemeyle hayallere dalıyorsanız 13- En aptal aşk şarkıları bile size son derece anlamlı geliyorsa 14- Eski Türk filmleri sizi ağlatmaya başladıysa 15- Çevrenizdekiler, sizin çok daha anlayışlı ve pozitif biri haline geldiğinizi söylemeye başladılarsa 16- Daha telefon çalarken, onun aradığını anlıyorsanız 17- Siz seyahatteyken, hergün çiçeklerinizi sulamak için size uğruyorsa 18- Size araba kullanmayı öğretirken, sabrını sonuna kadar muhafaza edebiliyorsa 19- Saçınızın rengini bir ton bile değiştirseniz, loş ışıkta dahi farkı hemen anlıyorsa 20- Birbirinizin kredi kartı şifresini biliyorsanız yorumlar ve eklemeler alta pls |
02-10-2007 | #2 |
rebellious23
|
1- "Seni seviyorum Sensiz duramıyorum" demeye doymuyorsanız bu sözü çok kullanıp yıpratmamak lazın bence emeğine sağlık |
02-11-2007 | #3 |
tatia27
|
bende seni sewiyorum kelimesinin çok kullanılmasına karşıyım kullanılması gerektigi anda önemini yitirmemesi için tşkl güzel paylaşım olmuş