Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boşa, istemiyorsan, kaptırmak, para, tavsiyem

Boşa Para Kaptırmak İstemiyorsan Bir Tavsiyem Var!

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Boşa Para Kaptırmak İstemiyorsan Bir Tavsiyem Var!

Arkaşlar Merhaba!!!
Attığım başlık estetik olmadığı için kusura bakmayın, Acil ve direkt olarak ilginizi çekip sizi önemli bir konuda uyarmak istedim
Ettiğimiz duaların,okuduğuz ayetlerin,yaptığımız büyülerin,bozmaya çalışıp bozamadığımız sihirlerin,geri döndüremediğimiz aşklarımızın,içtiğimiz ilaçların faydasını göremediğimizde sizlerde benim gibi,ben bu işin ehli değilim,bu işin bir ehli var ona gidelim dersiniz haklı olarak Çünki Onun duası,onun uyguladığı tılsım,onun yazdığı arapça,onun yazdığı rakamlar etkili olur ve derdimize derman olur değilmi? Elbette ben buna sonsuz katılıyorum,öyle insanlar varki,onlar bu işin ehli ve onlar yapınca okuyunca oluyor genelde
Ama nedense ben yakalşık 3 senedir böyle birini arayıp bulamadım var var ama nerde bende bilmiyorum
Çok araştırdım çok sordum gerçek dostlarımdan bu işin ehli olanların adresini istedim ya ölmüşlerdi yada o adresten taşınmışlardıvel hasıl arkadaşlarım ben derdime derman olacak bir hocaı bulamadım
Bu arayış içersinde iken çoğu insanların onlara çok para kaptırdığını,işin ehli olmadıklarını ve bunların birer gerçek şarlatan olduklarını insanların zaaflarından faylanıp onları sömürdüklerini gördüm,duydum, işittim
googleye medyum yazdığımızda 100lerce medyım listesi önümüze diziliyor değilmi? peki bunların hangisi gerçek nerden bilicez? onu test edicez arkadaşlar!!! cesaretli olun ve onu test edin korkmayın!
O işin ehli değilse size kızar direkt olarak sen beni nasıl denersin başka hocaya git sen! madem inancın yok ne diye beni rahatsız ediyon felan filan der,seni suçlu duruma düşürür ve telefonu kapatır yada evindeysen seni kovar yada soruna cevap vermiyecekse sana nadirde olsa kibarca ben okadar bilemem der ama genlde o soruna deli olur ve çıldırırlar
sorucam tabiki hocam etrafta binlerce sahtesi var gerçeğini anlamamız için sana sormam lazım ve sende cevaplarsan bunu, size gönül rahatlığıyla yaptığın işin hakkı olarak istediğin ücreti verebilirim değilmi? 300,500,bin ikibin herneyse ben sana neden boşuna bu parayı vereyimki????????????????
Sorumuz ne olacak????
Sorumuz şunlar olacak mantıken, belki sizler daha iyi sorular geliştirebilirsiniz Hocam sen medyumsun, bizim göremediklerimizi görüyor ve hissediyorsun,anne adımı doğum tarihimi verdim bana sende şunlar şunlar var dedin,peki hocam ben ne işte çalışıyorum bunu söyleyebilirmisin? yada dayımın ismi nedir? yada büyük halamın kaç çocuğu var? yada en yakın arkadaşımın ismi nedir gibi sorular yöneltirseniz ve buda bu soruya cevap verirse,eliniz ayağınız titrer ve bu gerçek medyum yada hoca dersin ve ona o işinizi gördürürsünüz
Arkadaşlarım buraya kadar bir alaycı yada espirili bir şekilde yaklaştım konuya,gerçekten işin ehli olan bir insan, sizin soru sorma nedeninizi bilir, kızmaz ve siizin sorduklarınıza cevap verir! çünki sizin soru sormanızdaki sebep,etrafta binlerce üçkahıtçı şarlatan olmasından dolayıdır!
Peki bu sorulara medyum cevap verebilirmi?
Elbetteki verir gelecekten haber vermesini istemiyoruz zaten, olan şeyi soruyoruz,Nasılki bizden ilk içeri girdiğimizde odaya, yada telefon açtığımızda, anne adın doğum tarihini ver diyor ve sonrada sende şunlar şunlar var sana şunları şunları şu büyleri yapmışlar ve ben bozucam sana 500 e bu işi hallederiz diyorya? eee ozaman okadar şeyi bilen insan onlarıda bilir değilmi????
Bakın arkadaşlar lütfen bu soruları sorun çekinmeyin cesur olun??? çünki etrafta inanınki binlerce şarlatan var!! ve gerçekten böyle bir hoca bulursanız benide haberdar edin)
Selamlar SaygılarSürçü Lisan Ettiysem Af Ola
Birde arkadaşlar yok annemizin kızlık soyadını tc numarımızı soralım diede dalga geçmeyin bakk)) ortada büyük paralar dönüyor çünki) ben sadece kendi kendime kıt aklımla böyle bir metot geliştirdim ve bunu her hoca dediklerine soruyorum,direkt olarak sormuyorum benden doğum tarihimi istiyor ve anne adımı istiyor ve gözlerini kapatıp ve başlıyor sende şunlar şunalr var demeye,ve hemen arkasından bende bir kaç soru soruyorum) keşke sormaz olaydım diyorum genelde çok kızıyorlar))) Çıldırıyorlar Resmen))))))

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com