Gelen Karabasan Mıydı? |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gelen Karabasan Mıydı?Dün gece uyumaya çalışıyordum Sağ yanım üzere kıbleye karşı yatarım genelde Tam uyanık değilim ama uyuyor da değilim arada bi yerdeyim O sırada forumda bir konu açılıyor konuyu takip ediyorum Konu: Çocuğum Olursa İsmini Berhetiye Koycam Birisi bunu şaka maksadıyla açıyor altına da espri olarak diyor: HAVAS'ı olur Sonra altta bir üye yazıyor ki:'Berhetiye tehlikelidir Bırak içindeki esmaları Berhetiye dediğin an yanına ruhaniler gelir Bende işte aklımdan bu geçerken berhetiye kelimesini okuyorum Tam bu sıradada sırtüstü dönüyorum Titreme alıyor omuzlarım çok şiddtli titriyor Hareket edemiyorum Boynumu hareket ettirdiğimde çok büyük bir baskı oluyor boynumda tutulmuş gibi Neyse Ayetel Kürsi okuyorum içimden ama etki etmiyor Tam fatihaya başlayıp Elhamdü lillahi rabbil alemiyn diyorum titreme geçiyor 1-2 dakka sürüyor toplamda Saat 02:50 civarı Bu daha öncede oldu Kışın arkadaşımla konuşurken bi yerde 'Allah' kelimesini dediğim anda başladı Birinde de zikir sonrası olmuştu Hep aynı ama Bir kelimeyi söylediğimde oluyor O kelimeyi söyleyişim o kadar uzun geliyor ki anlatamam Yani anahtar kelime gibi Böyle bi durum yaşayan var mı? Bir de şunu ekleyeyim bu titreme anların da vs hiçbir korku hissetmiyorum gözlerim de kapalı hep Sadece hareket edemeyince biraz heyecan yapıyor |
|