Bir Şişko'nun Günlüğü |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Şişko'nun GünlüğüEvet arkadaşlar sitede beni az çok tanıyanlar görenler görmeyenler, zayıflamayı çok istediğimi ve bir türlü başaramadığımı, sürekli sporları diyetleri terkettiğimi soluğu mutfakta aldığımı çok iyi bilirler Bu hafta başı sitede çok sevdiğim arkadaşların da gazı ile tekrar diyete ve spora başladım 25 ekim 2011 tarihinde Sevgili Queen, Sevgili İset, Sevgili Mira, Sevgili sendeseveceksin, Sevgili ReYHaN ile konuşmalarımda beni destekleyici (gaza getirici) sözleri ile 26 ekim 2011 de diyete başlamış bulunmaktayım Burada her akşam gün içerisinde ne yedim, kaç saat yürüdüm ve hangi aerobik hareketleri yaptım sizlerle paylaşıcam Buna 10 günde bir haftalık tartılmalarımda dahil olacak 26 ekim 2011 çarşamba günü tartıldığımda kilom 103,30 du bu arada boyum da 173 olmam gereken kilo 63 yani 40,30 kg fazlam var danayım diyom kimse inanmıyo Sevgili İset'in diyetindeki yasaklı besinleri asla yemiyeceğime yemin ederek başladım bu diyete (çok büyük yemin ettim millet bu sefer zayıflamak zorundayım anlıcanız ) yasaklı listesi şu; ekmek,makarna,pilav,patates bunlar asla yenmeyecek börekte mi yasak dedim evet dedi hatta ıspanaklı börek bile yasakmış (rüyamda sucuklu makarna yedim inş kilo almam nasıl bir psikolojideyim ben yaaaa rüyalarıma girer oldu 3 günde yemekler ) gelelim 26-27-28 ekim tarihlerinde yediklerime: sabah: sütle karıştırılmış bir kase kahvaltılık gevrek saat10: da bir elma (en büyüğünden) öğlen: bir kase çorba, bir küçük tabak sebze yemeği (kesinlikle tuz eklemedim ve tek lokma ekmek yemedim) akşam:yine sütle karıştırılmış kahvaltılık gevrek bir haşlanmış yumurta ve bir mandalina yedim ve aklıma geldikçe su içtim yani 2 lt içmeye çalıştım arkadaşlar bunları yaparak hiç aç kalmadım ve bugün tarih 29 ekim 2011 dayanamadım ve tartıldım sonuç 103,30 kg dan 100,30 kg dı (su kaybetmişsindir dedi annem ama su ve sütü bol tükettim :S) her neyse bugün 100,30 kg olarak 4,ncü günüme devam ediyorum hergün akşamları ne yediğimi ne yaptığımı sizlerle paylaşacağım Hedefim 3 ay da 30 kg vermek kalan 10 kg da yavaş yavaş artık Sizlerden beni gaza getirmede yardımcı olmanızı isteyenzi Şimdiden tenk yu veri maç Arkadaşlar diğer sayfalarda yazdım ama okumayanlarınız var ve sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz ve konu başına eklemek zorunda kaldım Doktor kontrolüne tabiki girdim testlerim tabiki yapıldı ve hiç bir hastalığım yok zaten doktorun vermiş olduğu liste ile de 3 ay da 30 kilo vermemi hedefledi tekrar tekrar doktora git bu çok kısa bir süre yazmayın doktorlarda bu sürede verdiriyor gayet sağlıklıyım sıkıntı yok herkese teşekkürler |
|