Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gizli, gösteri, muhteşem

Muhteşem Gizli Gösteri

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Muhteşem Gizli Gösteri

Muhteşem Gizli Gösteri
Yazar : Clive Barker

"Howie'nin kafasında bu denizin bir görüntüsü belirdi Jo-Beth'le paylaştığı kısa rüya sırasında orada süzülmüştü Nazik bir dalgayla taşınmışlardı, saçları birbirine karışarak, bedenleri birbirine sürtünerek Aşinalık, korkularını yatıştırdı
o denizde bir de ada vardır

Howie, çok uzaktan da olsa onu gördü

Adı Ephemeris

Güzel bir sözcük, güzel bir yer Tepesi bulutlarla perdelenmişti ama etekleri aydınlıktı Güneş ışığıyla değil, nurla

Orada olmak istiyorum, diye düşündü Howie, Jo-Beth'le beraber orada olmak istiyorum

Unut onu

Bana orada ne olduğunu anlat Ephemeris'te ne var?

Muhteşem Gizli Gösteri, diye karşılık verdi babasının düşünceleri Onu da üç kez izleriz Doğumda, ölümde ve hayatımızın aşkıyla yan yana uyuduğumuz ilk gece

Jo-Beth'le gittim ben! Oraya süzüldük, birlikte

Hayır

Evet Bu da onun hayatımın aşkı olduğu anlamına gelir Kendin söyledin

Ben onu unutmanı söyledim

Hayatımın aşkı o demek ki! Tanrım! Demek öyle!

Jaff'ın peydahladığı bir şey âşık olunamayacak kadar lekelidir Yozdur

O hayatımda gördüğüm en güzel şey

Seni reddetti, diye anımsattı Fletcher

Ben de onu geri kazanırım öyleyse"

"Korku romanı ve sürrealist edebiyatın unsurlarını birleştiren Clive Barker'ın kitapları, Stephen King ile Güney Amerikalı romancı Gabriel García Márquez'in harmanıdır Onun yarattığı dünyada en amansız korkularımız, kendi düşlerimizdeki gibi su yüzüne çıkar"
- Boston Herald

"Dâhiyane bir yetenek Tekinsiz olanı hiç kimse Clive Barker gibi yazamaz"
- City Limits

Alıntı Yaparak Cevapla

Muhteşem Gizli Gösteri

Eski 07-15-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Muhteşem Gizli Gösteri

Seninle kitap zevklerimiz hemen hemen aynı
Merak ettirdin bana bakDışarı çıkınca ilk işim kitapevine hücum etmek olacak sanırım
Alacaklar birikti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com