Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
karadeniz, kararmasın, tavsiye, şiddetle

Karadeniz Kararmasın ( Şiddetle Tavsiye )

Eski 02-16-2007   #1
rebellious23

Karadeniz Kararmasın ( Şiddetle Tavsiye )

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

aslında bu videoyu nereye koyacağıma tam karar veremedim en son burda karar kıldım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-16-2007   #2
punisher

içim cız etti bir Trabzonlu olarak bu belanın göbeginde olmak daha da farklı biz hergün bu tür haberlerle karşı karşıyayız bu belanın geri dönüşü yok kanser olanın kurtuluşu yok insan hayatı bu kadar ucuz işte kontrolsüz bir reaktörün bir milleti nasıl zehirlediği ve yok ettiği güpe gündür ortada peki bunun faturası kime kesildi tabiki bizlere

Sizler ucuz insanlarsınız ölmeniz bizim için bişey ifade etmez

Bu mudur? Soruyorum

çok güzel bi konu yakalamışsın arkadaşım emegine sağlık

BU VATANIN EKMEĞİNİ YEYİP İHANET EDEN BİR GÜN EKMEĞİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNU DA YER
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com