Bekliyorum |
02-16-2007 | #1 |
Ergenekon
|
BekliyorumBekliyorum, ateşten kirpikleriyle alaca karanlığında akşamın alnı ak dalgalarla söyleşerek ve bakir bir yalnızlığın tam ortasında Bekliyorum bir gölge gibi peşinden ruhumu sürüklüyorum Avuçlarını ver bana küçük kız Dudaklarımızda ıslıklar bir masal ülkesinin melodisini söylesin ve bütün yaz yağmurlarından kalma bir hüzünle, taze bir gül yaprağını usulca öper gibi dokunsun dudaklarına dudaklarım diyemiyorum Bekliyorum ve bir gölge gibi peşinden ruhumu sürüklüyorum Öyle bakma gözlerime inciler saçan bir bulutun rahmetiyle ne olur ? Kutsal bir sabah kadar serin ve bir savaş kahramanının asaletiyle bakma öyle gözlerime Biliyorum bize böylesi gerek aşkın Sevmek acı çekmek değil mi zaten Vakur ve özgece beklemek değil mi ? Sevmek , gönül diyetini ödemek değil midir ,sevgiliye Ey yüreği mercan sularda yıkanmış, gök sızısı bakışlı kız Görmez misin ruhumun usul usul yandığını ney misali Bütün vesvesesini yaktım içimin bak , Büyük umutların bedelidir çünkü bu gönül kanı ; ve sevdanın miracına ermiş bir şairin seslenişidir bu Bu ak köpüklü gönül şarabından sen de iç ,hadi korkma Ve kır çiçeklerinden bir fecr gibi doğ artık sabahlarıma Bekliyorum ve bir gölge gibi peşinden ruhumu sürüklüyorum |
|