Sen Vurdunda Ben Ölmedim mi? |
02-11-2007 | #1 |
doctor88
|
Sen Vurdunda Ben Ölmedim mi?Yokluğunda Ne Ateşleri Hasretinle Yaktimda Bir Seni Yakamadim, Beni Yaktiğin Gibi çölde Su, Maphusta Gün, Oruçta Ekmek Gibi Bekledim Seni Sense Araya Korkular Koydun Yasaklar Koydun şimdi Nerdesin Diye Sakin Sorma Sen çağirdin Da Ben Gelmedim Mi? Sen Varken Darilmazdim çiçeksiz Baharlara, Yağmurlu Havalara Uyku Hasretli Akşamlara Sen Varken Bakip Içlenmezdim Tren Istasyonlarina Otobüs Duraklarina Sen Varken Ayriliklara Ağlamazdim Yikilmazdim Biten Sevdalarin Ardindan Gidenlere Kizmazdim Kalanlara Acimazdim Sen Varken Böyle üşümezdim-titemezdim Masumdum, çocuklar Gibi Böyle Delirmezdim-küfertmezdim Hele ölmeyi Hiç Düşünmezdim şimdi Soruyorum Sana Adi Sevdaysa Bu Cehennemin Sen Yaktinda Ben Yanmadim Mi? Biliyorsun Bütün Acilarina "yeşil Işiklar" Yaktim Olmadi Bütün Korkularina "arka çiktim" Olmadi Dağlara Merdiven Dayadim Olmadi Haziranda Kar Oldum Yagdim Avuçlarina Olmadi Sevdim Olmadi- Yandim Olmadi-taptim Olmadi Artik Benden Pes Bu Aşkin Biletini Istediğin Gibi Kes Nasilsa Gidiyorsun Biliyorum Git Ama Ardinda Ağlayan çift Göz Paramparça Bir Yürek Ve Yikilmiş Bir Dağ Görmek Istemiyorsan çek Silahini Daya Sirtima Titrersem Namerdim Sen Vurdun Da Ben ölmedim Mi? |
|