Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
appiah, fenerbahçenin, gizli, lideri

Fenerbahçe'nin gizli lideri Appiah..

Eski 02-13-2007   #1
rebellious23

Fenerbahçe'nin gizli lideri Appiah..

Samandıra Tesisleri'nde Fenerbahçe Yönetimi, teknik heyet ve futbolcular arasında yapılan toplantıya sarı lacivertli takımın Ganalı yıldızı Stephan Appiah damgasını vurdu Appiah'ın toplantıda yaptığı konuşmada yönetim kurulu üyelerini oldukça etkiledi

DHA'DAN SENAD OK'UN ÖZEL HABERİ

Öncelikli olarak sözü alan yönetim kurulu üyeleri futbolculara güvendiklerini, ancak ligin ikinci yarısının başlarında yaşanan puan kayıplarının kendilerini tedirgin ettiğini ve 100yılda şampiyonluk görmek istediklerini ve takıma güvendiklerini ifade etti

Yöneticilerden sonra birçok futbolcu söz aldı Ancak daha sonra söz sırası Ganalı yıldızı Stephan Appiah'a geldi

Özellikle ligin ikinici yarısında mücadelede anlamında zayıf olduklarını söyleyen Appiah yönetim kurulu üyelerine "Bizde iyi oynamadığımızı, iyi mücadele etmediğimizi biliyoruz Ama merak etmeyin Siz rahat olun Tüm konsantrasyonumuzu AZ maçına verdik Takım arkadaşlarım ve ben hazırız" diyerek yöneticilerin yüreğine su serpti

Oldukça olumlu bir havada geçen toplantı sırasında birden konu bazı primlerin geç yatırılması konusuna geldi Burada da Stephan Appiah söz aldı ve "Şu anda para pul hiçbirşey önemli değil Az maçı bizim için olduğu kadar caima içinde çok önemli Bu maçtan başka birşey düşünmüyoruz" dedi Appiah'ın yaptığı konuşma sonrası birçok yönetici Appiah'ı takdir etti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com