Lütfen Bu Yazıyı Okurmusunuz |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lütfen Bu Yazıyı Okurmusunuz>>>>>> >>OKUMADAN SİLMEYİN VE MÜMKÜN OLDUĞUNCA FORWARD EDİN >>>>>> >> >>>>>> >>10-15 gün önce bazı TV kanallarının anahaber bültenlerine çıkan >>>>>>feci bir >>>>>> >>olayı size aktarmak istedimOlay bana yakın ve annemin oturduğu >>>>>>semt olan >>>>>> >>Çengelköy'de olduKarşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı bir teyze >>>>>>yoldan >>>>>> >>geçenlerden yardım ister,kimsenin oralı olmadığı teyzeye >>>>>> >>23yaşında bir kızımız yardım eder,karşıdan karşıya geçirirken kız >>>>>>aniden >>>>>> >>bayılır,masum görünüşlü yaşlı teyze bir taksi çevirir kızı >>>>>>taksiye atar ve >>>>>> >>taksiciye:-kızım yolda yürürken fenalaştı,hemen eve götürmem >>>>>>lazım >>>>>> >>derTaksiyi ATA2 sitelerine yakın bir yerde durdurur,taksiciden >>>>>>yardım >>>>>> >>alarak kızı arabadan indirir komşularından yardım alacağını >>>>>>söyleyerek >>>>>> >>taksiciye gitmesini söylerTaksici oradan uzaklaştıktan kısa bir >>>>>>süre >>>>>> >>sonra arabanın içinde telefon çalmaya başlar kendi telefonunun >>>>>>çalmadığını >>>>>> >>anlayan taksici kısa bir aramadan sonra arka koltuğun altına >>>>>>düşmüş olan >>>>>> >>telefonu bulur,ısrarla çalan telefonu açar telefonda bir erkek >>>>>>vardır:-bu >>>>>> >>telefon kızıma ait,eve gelmesi gerekiyordu ama hala gelmedi siz >>>>>> >>kimsiniz diye sorar,telefonu açan taksici kendini tanıtır ve >>>>>>kızınızı >>>>>> >>annesiyle falanca adrese bıraktım der baba hayır annesi yanımda >>>>>>bulunduğun >>>>>> >>yeri söyle beni kızımı bıraktığın adrese götüreceksin der ve >>>>>>polise haber >>>>>> >>verir,polisler baba ve taksici kızı arar ama ne o adreste öyle >>>>>>bir teyze >>>>>> >>vardır nede kız ortadadırErtesi günü kız Çengelköy'de MAXİ >>>>>>alışveriş >>>>>> >>merkezinin önündeki bir çöp konteynerının içinde ölü bulunur,tüm >>>>>> >>organları alınmıştır,otopsi raporuna göre kıza iğne yapılmış ve >>>>>>bayılması >>>>>> >>sağlanmış,aile feryat figan tüm çengelköy ayağa kalkmış >>>>>>durumdaAllah >>>>>> >>böyle bir yaşlının belasını versin kime güveneceğizYardım etme >>>>>> >>güdülerimizi de köreltiyorlar,gerçekten yardıma ihtiyacı olanada >>>>>>yardım >>>>>> >>edemeyeceğiz bunlar gibi soysuzlar yüzündenAllah ailesine sabır >>>>>> >>versinLütfen daha dikkatli olalım,gün geçtikçe böyle olaylar >>>>>>çoğalmakta >>>>>> >>ve biz neyin >>>>>> >>nerden geleceğini bilmez halde şans eseri yaşıyoruz |
|