Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bebekleride, kadın, öldürün

Kadın Ve Bebekleride Öldürün

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadın Ve Bebekleride Öldürün

Irakta görev yapan özel ordu Blackwater dehşet saçmaya devam ediyor Yarı asker yarı sivil giyinen bu askerler aslında asker değil Tamamı istifa etmiş ya da emekli olup geri dönmüş olan özel ordudur Asker değildir asker muamelesi görmezler Sivil araçlar ve sivil kıyafetlerle gezerler Öldüklerinde ailelerine bile bildirilmez ve yaptıklarından Amerikan ordusu sorumlu değildir Blackwater paralı askerlerden oluşan bir tür şirket Onlar devletin kiralık katilleri ve Irakta gayri resimi bir çok operasyon yapmıştır Yüzlerce Iraklıyı öldürmüşlerdir Girdikleri bir operasyondaki konuşmalarında kadınları ve bebekleride öldürün diye bir emir geçer Güya direnişçiler bebeklere bomba bağlıyıp üzerlerine yolluyorlarmış

Alpha: Bravo lider burası Alpha etrafta direnişçiler var girdiğiniz yer tehlikeli dikkatli olun tamam
Bravo:Anlaşıldı Alpha
Alpha: Bravo lider burası Alpha atış serbest gördüğünüzü vurun kadın ve çocuklarıda vurun tamam
Bravo: Anlaşılmadı Alpha tekrar et tamam
Alpha: Brova lider burası Alpha civarda gördüğünüz Iraklıları vurun ateş edin kadın ve bebekleride vurun canlı bomba olabilirler Kesinlikle durmayın önünzde araba olsa çarpın kırmızı ışıktada durmayın tehlike altındasın insiyatif sizin tamam
Bravo: Anlaşıldı Alpha tamam

Bunlar sadece aralarında geçen telsiz konuşmalarından bazıları bir diğer operasyonda ise askerlerin video konuşmalarında tespit edilen sözlerde şöyle geçiyor
-Pislik yukarda sağdan 4 pencere bak orada bekle
-Tamam bekliyorum
-Onun bunu çocuğu orada bekle hedef 400 metrede 200 metre yakınlaştır
-Gördüm orada duruyor tamam
-Çıktı ateş et ateş et
-P düştü hahhaaa
-Güzel atış
-Öbürünü görüyormusun çatıda ateş ediyor elinde makineli var
-Onu gördüm 3 kişiler bak biri çatıda biri balkonda elinde kannas var diğeride AK-47 ile ateş ediyor sağda altan 2pencere
-Güzel bak o yukardakine ateş etmeye devam et kafasını görüyorum ben sen sık oraya ama balkondakine dikkat et
-Tamam dostum scez şimdi hepsini
-Ak ile ateş edeni gördün mü kafasını çıkardı sık oraya ateş et
-Hahahaa gördün mü dostum onun bunun çocuğu düştü hahaa
İkisi balkondaki kannaslı direnişçiyi bir türlü öldüremez ve en sonunda diğer askeri birliklere söylerler
-Orada balkonda keskin nişancı var tüm birlikler dikkat edin tamam
-Anlaşıldı hedef nerede acaba tam yer söyler misin
-Şu an 3 katta soldaki balkon tarafında saklandı ama ben görüyorum siz ateş açın oraya tamam
-Sen bu işi olmuş bil tamam
-Hedef düştü
-Teşekkür ederiz buradan çekiliyoruz işimiz bitti tamam
-Anlaşıldı görev tamamlandı

Bunlar sadece videolardan tespit ettiğim bazı konuşmalar Ayrıca Irakta kayıp cesetlerin sebebide bunlar çünkü görevleri kaydedilmioyor kimseye hesap vermiyorlar Bu katilleri Amerika Vietnam savaşından beri destekliyor Irakta sivil bile öldürseler gidip cesedin yanına daha önceden buldukları Ak-47 leri koyuyor aklanıyorlar Suçlulukları ispat edilemiyor ama Amerika bile onların suçlu olduğunu biliyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com