Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anne, bakışta, basit, eminim, gidecek, içiniz, ilk, oğlu, okuduğunuda, olabilir

Bir Anne Ve Oğlu İlk Bakışta Basit Olabilir Ama Okuduğunuda İçiniz Gidecek Eminim

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Anne Ve Oğlu İlk Bakışta Basit Olabilir Ama Okuduğunuda İçiniz Gidecek Eminim

bir çocuğun annesinin gözleri yokmuş oğlunu bir gün okula götürken çocuğun arkadaşı hep annesiyle dalga geçiyormuş aaa annesine bak gözü yok haahaha falan filan(allah kimseye vermesin) çocuk annesine usulca bi şeklide anne ben senden çok uatnıyorum bi daha beni okula götürme demiş
annesi içtenlikle ağlamış çocuğuna belli eticek şekilde aradan yıllar geçmiş ve annenin çocuğu çocuk çoluğa karışmış bir gün annesi torunlarını görmek için oğlunun evine gitmiş ve torunlarım nerde demiş oğlu çağırmış annenin torunalrını ve sarilim derken torunlar kaçmış korkmuşlar ve oğlu annesine gene demiş usulca ir şekilde anne ben senden utanıyorum birdaah bize gelme çocuklarım korkuyo demiş annesi artık saklayamamış durumu demişki: Oğlum utanması gereken ben değilim sensin çünki sen doğduğunda gözler,n yoktu demiş
bunlar herkese ibret olsun

Alıntıdırr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com